perjantai 12. helmikuuta 2010

Tarvikkeita rapakon takaa

Vihdoin tilaukseni USA:sta on saapunut. Tilasin välineitä saippuan tekoa varten. Toivottavasti saippuanteko helpottuu uusien välineiden kera ja saisin kenties nettikauppaankin niitä pian myyntiin. Nythän kaikki saippuani ovat menneet sitä mukaan mitä ovat valmistuneet, joten kaupaan asti ei oikein ole mitään jäänyt. Mukavaahan se on, että kysyntää on ollut ja ilmeisesti saippuat ovat olleet tykättyjä kun ne käsistä katoavat. Nyt pystyn kuitenkin tekemään huomattavasti isompia eriä kypsymään.
Sellaisille, jotka eivät tiedä käsin tehtyjen saippuoiden teosta paljoa valaistakoon, että saippuan pitää kypsyä vähintään kuukauden ennen käyttöä. Käsin tehty saippua on kuin punaviini (tai naiset) ja se vaan paranee mitä vanhemmaksi tulee. Joten vaikka unohtaisit ostamasi saippuan vuodeksi kaapin perälle, niin sinua odottaa vaan entistä parempi saippua. Saippuan pesuominaisuudet paranevat iän myötä.

Harmi vaan, että minun pitää odottaa viikonlopun yli, ennen kuin pääsen uusia välineitä kokeilemaan. Olen nimittäin lähdössä Helsinkiin piipahtamaan mm. Minä olen messuilla. Kenties sieltä saa uusia ideoita verstaanpuolellekkin =)

Niin ja niitä alennustuotteita on tulossa kaupaan ensiviikolla, että olkaapas tarkkana...

2 kommenttia:

  1. Antoisaa Helsingin reissua ja uusia saippuoita odotellen!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Reissu oli aivan loistava ja nyt on taas uutta energiaa täynnä. Taidankin lähteä avaamaan USA:n pakettia, kun en ole sitä viellä kerennyt tutkimaan =)

    VastaaPoista