keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Kestositeitä

Tämä on ehkä enemmän naisille suunnattu kirjoitus =)

Olen jo jonkin aikaa käyttänyt kestositeitä. Nykyään olenki ihan vannoutunut kestositeiden käyttäjä. Jo pelkästään ekologisesti ajateltuna, on kestositeiden käyttö todella järkevää. Tietenkin siinnä samalla säästää itse rahaa, kun ei tarvi kaupasta kalliita rättipaketteja ostella. Ja tietysti ne kemikaalit... Tiesittehän, että normi siteet ja tampoonit sisältää aikamoisen määrän kemikaaleja, jotka menevät suoraan limakalvoilta verenkiertoosi.

Oma sysäykseni kestositeiden käyttöön tuli, kun en millään enään kestänyt normi siteitä. Joka kerta oli menkojen lopulla kamala kutina ja tulehdus (liekkö sitten ne kemikaalit). Omat menkkani on aika niukat, joten kestositeet riittävät minulle ainakin vallan mainiosti. En tiedä miten on, jos menkat ovat todella runsaat, mutta minulla jopa pikkuhousujen suojaksi tarkoitetut siteet toimivat.

Lisäksi rakastan kestositeiden ihania kankaita ja kuoseja. Jotenkin -se aika kuukaudesta- menee paljon pirteämmällä mielellä. Itse olen tilannut siteitä kahdesta nettikaupasta; Igulee ja Hilivinksis. Lisäksi Hilivinksis tuotteiden myynnistä lahjoitetaan 0,25€ nigerialaisen terveydenhuollon projektin hyväksi. Aika mahtavaa, eikö. Huomattavia eroja ei mielestäni näissä kahdessa ole, vaan kummatkin toimii hyvin ja pysyvät paikallaan (toisin kun itsekkin alkuun epäilin). Kuoseja löytyy kummastakin kaupasta roppa kaupalla, että varmasti joka makuun löytyy sopivia. Suosittelen lämpimästi.


Pöllökuvioinen on Iguleen side ja kaksi muuta Hilivinksis.Jos jollakin on jo kokemusta kestositeistä, niin mielelläni kuulen kommetteja ja ajatuksia.

2 kommenttia:

  1. Todella hyvä ajatus alkaa käyttämään kestositeitä. Minullakin on samanlaisia ongelmia, kuin mistä kuvailit itselläsi olevan. Taidanpa liittyä kestositeiden käyttäjien joukkoon.

    VastaaPoista
  2. Suosittelen lämpimästi! Itselläni on tosiaan ollut vaan hyviä kokemuksia kestositeistä. Uskon, että yllätyt kovasti niiden käyttömukavuudesta.

    VastaaPoista