tiistai 21. elokuuta 2012

Yoga Swing eli Superswing


Kuva täältä.
Minun on pitäny jo yli vuoden ajan kirjottaa teille tästä SUPER IHANASTA vekottimesta! Kuitenki kuvien otto silloin, kun itse "temppuilet" on aika hankalaa, enkä ole muistanu pyytää apua kun on kuvauskykyisiä ihmisiä ollu käymässä. Juttu on siis jääny, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan!

Isoveikan tyttö oli kesälomailessa täällä ja häntä voisi sanoa Yoga Swing mestariksi. Kiinassa Saana harrastaa taekwondoa ja uskon, että treenitaso siellä on todella hyvä (olinhan itse katsomassa yksiä harjotuksiakin). Saana on todella ketterä ja osaa kehon hallintaa, joten Yoga Swingissä hän on kuin kala vedessä. Kun meikäläinen vielä miettii, että miten siinnä roikkuis ja mihin suuntaa pitää mitäkin ruumiinosaa kallistaa, niin neiti kiemurteli ja keksi uusia asentoja ihan tosta vain. Omat lapsetki rakastavat Yoga Swingiä, mutta ihan yhtä hurjapäisiä he eivät ole. Swingi on kuiteski todella hyvä ja kehittävä laite myös ipanoille ja täydellistä viihdykettä.

Saanan lepakkoriipunta

Superman!

...ja punnertaa...

Iinan oma venyttelyriipunta


Lisää venytystä
 Yoga Swing ei kuitenkaan ole pelkästään lasten vekotin, vaan aikuisille ja allekirjoittaneellekkin se on ihan super huippu vekotin pitämään keho kunnossa. Sillä pystyy venyttelemän tehokkaasti, mutta myöskin tekemään raskaita lihankuntoharjotuksia. Se kehittää myös tasapainoa. Superswingin sivuilla vaikutuksista sanotaan seuraavasti:

 • Helpottaa selkäkivuissa ja niskakivuissa sekä lisää selän liikkuvuutta
 • Lisähapen ja verenkierron lisääntyessä parantaa aivojen ja keuhkojen toimintaa
 • Parantaa ruuansulatusta
 • Puhdistaa verta mikä johtaa vahvempaan vastustuskykyyn
 • Kohentaa mielialaa, vähentää lihasjännitystä sekä parantaa unen laatua
 • Ylläpitää nuoruutta ja kauneutta
Allekirjoitan kaikki väittämät! Vekotin on vaan ihan huippu pitämään itsensä kunnossa. Oma treenini on lähinnä pää alaspäin roikkumista ja venyttelyä, mutta myös perus lihas juttuja, kuten vatsalihakset ja punnerrukset on Swingissä helppo tehä. Monille selkävaivasille vekottimesta on ollu apua, koska selkäranka saa venyä lepakkoriipunta-asennossa ja veri pääsee kiertämään paremmin. Rentouttavan tunteen kyllä huomaa. Selkävaivaisten on kuitenkin syytä alottaa kevyillä venytyksillä ja totutella vähitellen oikeanlaisiin venytyksiin, ettei pääse tapahtuun damagea.

Varsinki meidän aikuisten pitäisi roikkua pää alaspäin aika ajoin. meidän kroppamme "pääsee liian vähällä" nykyään ja tulee erillaisia huimaus ja tasapaino-ongelmia. Tasapainoelin sijaitsee korvissa ja sille pitäisi antaa toistuvasti ärsykkeitä. Tiedän monia ihmisiä jotka eivät ole kallistellu päätään, sängyn makuuasennosta enempää, vuosi kausiin!!! Tällöin juuri erillaiset tasapainoelinten häiriöt voivat kehittyä. Käytön puutetta siis. Muistan itsekkin, kun menin ensimmäistä kertaa lepakkoriipuntaan pää alaspäin. Tuntui siltä, että taju lähtee saman tien ja silmät pullistuu päästä. Olotila ei ollut kovinkaan mukava. Mutta jo parin kerran jälkeen homma alkoi tuntumaan todella rentouttavalta ja tunne oli suorastaan nautinnollinen. Nykyään kehoni osaa jo vaatia sitä.

Lapsia on ihana katsella Swingin kanssa, koska he ovat niin kekseliäitä ja ketteriä. Heitä ei myöskään näytä yhtään haittaavaan se, että roikkusivat pää alaspäin pitkiäkin aikoja. Tällainen lapsenomainen liikkuminen on Swingissä helppoa ja lapseksi siinnä itsensä monesti tunteekin. Liekkös siinnä sitten se nuoruutta ja kauneutta ylläpitävä vaikutus!

Yoga Swingin voi tilata täältä, hintaan 109€+ postikulut.

Videoita Swingailusta on juutuuppi pullollaan, sen kun hakee. Uskomattomia hommia porukka sillä vääntääkin! Laitan kuitenkin Saanan Swingailun tähän loppuun. Pekka siellä jahtaa kärpästä taustalla ja Iina linssiludekkin pyörii, mutta onneksi se ei menoa haittaa =D
4 kommenttia:

 1. Onpas hauskannäköinen keinu ja taitava Saana!

  VastaaPoista
 2. vau! mieki haluan tuommosen! ..kauhean selekävaivanen ko olen..

  VastaaPoista
 3. Swingistä on kyllä paljon iloa koko perheelle ja tosiaan selkävaivasille apua. Voin suositella kyllä koko sydämmestä!

  VastaaPoista
 4. The Applications of the Zero Gravity Gym include yoga, fitness, body therapy, inversion therapy, back therapy, rehabilitation, children body trainer, gymnastics trainer, martial arts trainer, aerial arts, longevity aide, mother's helper, baby rocker, meditation free zone, hanging bliss lounge and fun!Yoga Swing

  VastaaPoista