torstai 6. syyskuuta 2012

Pelastakaa Kososen kukko!

Istun tässä keittiössä koneella ja kuuntelen, miten railakas kiekuminen raikaa pihalta. Jos joku on lukenut Viiru ja Pesonen kirjoja tai katsonut ohjelmia, niin meillä on meneillään jakso Kososen kukko! Tässä jaksossa Pesonen pelastaa naapuriltaa Kososelta kukon, jolta oli juuri kaula katkeamassa. Viirulle ja Pesoselle selviää pian se, miksi kukko oli moisen tuomion saanut. Kukko ei voinut lopettaa kiekumista vaan kiekua toitotti aamusta iltaan!!!...


Kuva täältä
Meillä on siis jakso Kososen kukko, mutta sillä erolla että kukkoja SEITSEMÄN!!! Voihan sitä kiekumisen määrää! Laitanki vielä viimeisenä oljenkortena tänne blokin puolelle ilmoituksen, jos joku haluaisi olla meille Pesonen ja pelastaisi neljän kukon kurjalta tuomiolta (mikä väistämättä häämöttää viikonloppuna). Tämä pakollinen tuomio koittaa osalle myös siksi, että kukkonuorikot alkaa olemaan "kamppailu iässä" ja heitä vaan yksinkertaisesti on liikaa meidän kanalaumalle. Eli jos jollakin on tarvetta Tyrnäväläistä kantaa olevalle kukonpojalle, niin meiltä löytyis neljä. Toivoisin pikaista yhteydenottoa, koska tuomiot laitetaan täytäntöön viikonlopun aikana.

Kuvien otosta on jonkin verran aikaa ja voin sanoa, että kukkelit on noitakin kuvia komeampia. Niin kauniin komeita eläimiä, ettei millään raaskis syyä, joten pliiiiiiiisss jos jollaki olis koti heille (tai edes osalle), niin pelastakaa Kososen kukko!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti