lauantai 17. toukokuuta 2014

Melkein 100 lukijaa!

Ohhoh, jossain huomaamattomassa välissä, teitä on kohta tupsahellu tänne lähes 100 lukijaa! Itseasiassa yhtä lukijaa vailla 100.

On todella hienoa, että olette jaksaneet olla mukana, vaikkei bloggaustahtini olekkaan ollut lähiaikoina päätähuimaava. Se vaan on niin, että rautaa on taottava silloin kun se on kuumaa ja vuorokaudessa on vain 24 tuntia käytettävissä. Olen pyrkinyt pitämään rajani myös siinnä, että illat ja viikonloput pyhitän perheelleni. En halua olla se yrittäjä, joka vaahtoaa siitä, ettei ole pitänyt vapaapäiviä tai lomia kymmeneen vuoteen. Minusta päin vastoin sellainen on tyhmä yrittäjä. Toisaalta kyllä uskon monilla olevan vaan tapa hehkuttaa omaa kiireellisyyttään tunteakseen itsensä tärkeämmäksi. Perhe ja oma hyvinvointi on sielunruokaa, mitä vaalimatta et pysty tuntemaan itseäsi terveeksi ja hyvinvoivaksi. Tätä koitan itsellenikin toitottaa, kun jätän asioita raa-asti vaan tekemättä. Silti kaikelle tarpeelliselle löytyy kyllä oma aikansa ja paikkansa.

Kuin kaksi marjaa

No mutta se siitä mietiskelystä. Palatakseni siihen asiaan, että lukijakuntani on silti kasvanut vaikka olen laiskotellut kirjoittamisessa, niin onhan se siistiä! Siitä kiitoksena järjestän teille jonku pienen arvonnan, kun tuo 100 lukijan raja ylittyy. Hmmm... mitäs kivaa arvottavaa keksisinkään ;) Sen näette yhden tykkääjän jälkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti