keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Keväinen retki

Kävimme tytön kanssa pienellä satumetsäretkellä talomme takana. Ja kylläpäs sieltä luonnosta löytyikin paljon ihmeteltävää. Ei sitä aina tarvitse lasten kanssa olla menossa tukkaputkella hoploppeihin tai puuhamaihin. Se oma puuhamaa voi löytyä sieltä lähimetsästä ja aikuisen avustuksella, lapsikin sieltä löytää niitä pieniä ihmeitä.

Kuvasatoa reissulta


Meidän "pakurikääpä-superfood" joka osottautui loppujenlopuksi pahkaksi =( Selvitys on viellä kesken, että onko täällä lapissa pakurikääpiä lainkaan. Ei edes isäni, joka on yli 30v. ollut töissä metsässä, tiennyt mikä kyseinen kääpä on. Jos jollakin on tietoa asiasta, niin antakoon sen julki =)

4 kommenttia:

 1. Onpa hauskan näköinen pahka :-D

  Tosin ei mun mielestä näytä vähääkään pakurikäävältä (se on aivan pikimusta...)

  - JanneK

  VastaaPoista
 2. Se näyttikin ihan mustalta, ennen kuin tuli tuo mokoma aurinko. Täällä kun oli satanut monta päivää. Sitten kun kuivasi ja oli kirkasta, niin karu totuus paljastui =( Luulin jo löytäneeni suomen suurimman pakurikäävän ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä meilläkin kun kysyy kesän jälkeen että mikä oli lomassa mukavinta, vastaus ei ole Särkännimet ja Muumimaat sun muut valmiiksi pureskellut paikat vaan uiminen, kavereiden kanssa leikkiminen ja esimerkiksi maalla sukulaisilla kyläily. Hyvää ja halpaa kaiken lisäksi!

  VastaaPoista
 4. Kyllä meillä myös lapset odottavat eniten uimaan pääsyä ja serkkujen saapumista Härmästä =)

  VastaaPoista