tiistai 4. toukokuuta 2010

Viherpiipertäjä herää horroksesta


Siperian unikko jo nostaa päätänsä meidän takapihalla =)

Huh, kylläpäs puraisi piipertäjäpörriäinen, kun pääsin eilen rapsutteleen hieman kukkapenkkejä puhtaaksi. Kovasti on täällä kevät tohinoissa oltu ja kiirettä on pitänyt. Tuntuu, että päivässä tosiaan saisi olla 24h lisää aikaa, että saisi kaiken tehtyä. Maahommat ja kova kehittely tuotepuolella vie aika hyvin kaiken ajan. Onneksi aurinkoiset ilmat ja luonnon herääminen on niin palkitsevaa katseltavaa, että ei tuota puuhastelua aina "työksi" ymmärrä.

Meillä on aika vähän tällä hetkellä viljelyssä kasveja ja tänä kesänä aion käyttää myös sopimuskasvattajia. Mm. kehäkukka on näillä leveysasteilla aika haasteellinen kasvatettava. Tokihan se kasvaa, mutta paremman sadon saa kasvihuoneessa kasvatettuna. Kehäkukan käyttömäärät ovat kuitenkin aikasta suuret meidän tuotteissa. Onneksi meillä on pari luottoyrittäjää hommaa varten tiedossa.
Toki meilläkin on jotain kasvussa, esimerkiksi piharatamopellon sulamista kovasti odottelen. Ratamot ovat vaan jo niin vanhoja, että varmaan istutukset pitää laittaa uusiksi tänä kesänä. Myös väinönputkea ja siankärsämöä löytyy kylvettynä. Niin ja kyllä sitä kehäkukkaakin pitää, ainakin omaan kukkapenkkiin saada. Nyt vain odottamaan , että pelloilta sulaisi lumet pois ja pääsis tosi hommiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti