perjantai 20. huhtikuuta 2012

Hevoset- messut Tampereella

Saavuin aamulla ennen kukonlaulua Tampereen rautatieasemalle. Mielenkiintoinen kokemus kerrassaan viettää muutama tunti asemalla aamuyöstä. Ihmistä jos jonkinlaista liikenteessä.

Toinen uusi kokemus on, että bloggailen parhaillaan KÄNNYKÄLLÄ! Voin sanoa, että ihan helppoa tää ei ole, joten antakaa anteeksi kirjotusvirheet ja muut. Mie olen kuvitellu, että tablet ei ole minun juttu, mutta jos enemmän pitäisi alkaa bloggaileen reissunpäällä, niin mieli muuttuisi ihan taatusti. Kyllä se vaan nyt olis niin kätevä. Tätä tämä kulutusyhteiskunta on...

Mutta mutta, syy miksi olen rantautunut Tampereelle on hevosaiheiset messut ( joista ette nyt saa linkkiä, koska en osaa sitä tällä puhelimella laittaa, hih). Hevoset messut on perjantaista sunnuntaihin ja itse nuohoan tehokkaasti siellä tämän perjantai päivän. Vien samalla mainosmateriaalia Ekohepon osastolle, jossa Horse by Nature tuotteet on myös näytillä. Käykäähän tutustumassa! Horse by Nature facebooksivuilla (ei linkkiä) julkasin sellasen pikku leikin nimellä "bongaa liivi". Eli jos näet messuilla alla olevan kuvan liivin ja minut sen sisällä, niin tulehan vetaseen hihasta. Kommentoi tuotesarjaa ja mainitse kilpailusta, niin saat postissa kiitokseksi jotain pientä kivaa. Olisi oikein mukavaa, jos ihmiset tulisi rohkeasti juttelemaan. Toivottavasti nähdään messuilla!

1 kommentti:

  1. Mie niin tarvin sen tablen!!! En sitten saanu lisättyä niitä kuvia, enkä edes lopussa muokata tekstiäkään. Eli kuvaa liivistä voi käydä kattoon Horse by Naruren facebook sivuilta ( mihin luonnollisesti en saa linkkiä laitettua). Tekniika ei siis ole vielä täydellistä ;-)

    VastaaPoista