maanantai 2. huhtikuuta 2012

Vihreä Huone- avoimien ovien tunnelmia

Hip hei, tätä tyttöä on viety pari viikkoa niin, ettei ole kerenny paljoa kirjottelemaan. Siellä sun täällä on tullu käytyä ja paljon uutta koettua. Aloittelenpas kuitenkin Vihreän Huoneen avoimista ovista, joissa sain olla mukana toissaviikolla esittelemässä LapCreamin tuotteita.Vihreä Huone sijaitsee Oulun Tuirassa ja on oikea ekoihmisten hoitolaparatiisi! Saman katon alta saa mm. ekokampaajan-, ekokosmetologin-, kalevalaisen jäsenkorjaajan-, rosenterapian-, ayurvedan- ja monen muun alan palveluita. Aikamoinen täyden palvelun talo, sanon minä.

Tunnelma ja sisustus paikassa on ihanan rauhallisen seesteinen. Sieltä sun täältä voi bongailla kaikkea vanhaa ja siitähän meikäläinen tykkää.


Avoimien ovien aikana sai käydä ilmaisessa meikkineuvonnassa ja pikku kokeiluhoitoja oli myös tarjolla. Jonoja hoitoihin olikin koko päivän ajan. Mielellään olisin itsekkin sinne köllähtänyt välillä, mutta ihanasti porukka oli kiinnostunu myös minunki tuotteista, joten sainkin niistä höpötellä koko päivän. Tuntuu siltä, että Oulussa on hyvin aktiivista porukkaa ja oli ihanaa nähdä kuinka ihmiset vartavasten tuli avoinmiin oviin käymään ja viihtymään.


Vihreässä Huoneessa on myös laajan hoitovalikoiman lisäksi mahtava tarjonta tuotepuolella. Tuotesarjat katsotaan tarkan sihdin läpi ja mukaan kelpuutetaan vain laatua ja hyväksi todettua tavaraa. Kaikki tässä paikassa tuntuu olevan vimosenpäälle mietitty ja ennen kaikkea tunnelmaa loi mahtava ryhmähenki, mikä hoitajien kesken olen lähes käsin kosketeltavissa.


"Se päivä oli iloinen..." ja aurinkoinen! Käykäähän ihmeessä piipahtamassa paikassa, voin lämpimästi suositella! Kiitoksia, että sain olla mukana tutustumassa paikkoihin, ihaniin ihmisiin ja asiakkaisiin. Niin ja tietysti kannattaa muistaa, että LapCreamin tuotteita löytyy nyt myös ks. paikasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti