sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Takatakatakatakatakatakatalvi!

Jep jep, aamulla kun herättiin niin ulkona näytti tältä...Ylempi kuva on maisema keittiön ikkunasta! Lumipalle ikkunan edessä saa tosiaan odottaa muutamaa aurinkoista ja lämmintä päivää, ennen kuin on täysin sulannu pois. Meillä siis kesää ei tarvi vielä odotella. Lunta on p a l j o n!!!

Jotenki kaikki esikasvatuksetkin on jääny tekemättä ja vain jotain pakollista pientä on laitettu kasvamaan. Voipi olla, että myös tuleva Kiinaan lähtö on jumittanu esikasvattushommat täysin. Luotan siihen, että kyllä mummo sen hoitaa, niin kuin hoitaa lapset ja koiranki kolmen viikon ajan. Mummo on ihan SUPER MUMMO! Hieman säälittää myös, että se pahin kurakeli sattuu samaan aikaan, eli mummo saa lasten kans vaihtaa vaatekertaa varmaanki useaan kertaan päivässä. Toisaalta on ihana tietää, että kun toukokuun puolessa välissä tullaan takaisin, niin kesä on jo korvilla. Se on mahtavuutta!

Pakko laittaa vielä fiilistä, ah niin mahtavasti, kuvaava biisin pätkä! Nauttikaa ihmiset takatalvesta, heh heh...

4 kommenttia:

 1. Yök lunta! Onneksi meillä alkaa jo käydä vähiin...

  VastaaPoista
 2. Jos tässä olis sellainen tykkää-nappula niin painaisin sitä. Sulla on kyllä ihana äiti :)

  VastaaPoista
 3. Matkatar; meillä sitä valitettavasti vielä riittää, niin kuin kuvasta näkyy ;) Itseasiassa mie kyllä tykkään kovasti talvesta ja lumesta, mutta tämän "loskarapakaikkikamppeetmärkänä" vaiheen vois aina ohittaa. Noh, vanhakansaki aina sanoi että;" uusi lumi on vanhan surma". Jospas se nytki pitäis paikkaansa =D

  Hanna; kyllä äiti rulettaa ja kypällä!!! On se aika sissi ja hyvin on jaksanu hieman "työllistävää" lastansa ;) Pittääpä muistaa joskus sanoa tämä asia ihan naamatustenki, ku monestihan sitä asianomaisen arvostusta ei tule asianomaiselle hehkutettua, vai mitä =)

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Blogissan on sinulle pari tunnustusta!
  http://matkantekijana.blogspot.com.es/2012/04/lisaa-tunnustuksia-more-recognitions.html

  VastaaPoista