tiistai 2. huhtikuuta 2013

Opiskelijoiden kuorinnat testissä osa 2.

Jatketaanpas vihdoin Kemijärven luonnonvaratuottaja opiskelijoiden vartalokuorinta testisarjaa. Testasin tässä taannoin tämän tuotteen, josta ei kyllä moitteen sanaa löytynyt. Nyt pitää sanoa, että tämä seuraava tuote ei kyllä jäänyt ollenkaan huonommaksi, mutta oli ominaisuuksiltaan täysin eri maata edellisen kuorinnan kanssa.


Kyseessä on kolmos ryhmän (enhän muista väärin?) ihana nokkosta ja koivua sisältävä kuorinta. Tälle oli keksittynä kätevä nimikin, mutta kun etikettejä ei riittäny opettajan versioon, niin autuaasti olen sen jo unohtanut (saapi oppilaat laittaa kommenttiosioon, jos satutta lukemaan ;) ).

Tämän kuorinnan selkeä ylivertaisuus oli sen tuoksumaailma! Se oli jotain aivan taivaallista. Kuorinnassa käytettiin koivun pihkalehdistä uutettua öljyä ja se toimi tässä tuotteessa kuin voi vastaleivotussa sämpylässä. Siihen siis suli kirjaimellisesti! Testasin tätäkin saunan jälkeen suihkussa, joten jälleen kerran kostealle iholle. Erona edelliseen kuorintaan, tämä versio oli paljon öljyisempi ja jätti iholle todella kivan kosteutetun tunteen. Tämä kuorinta sopisi todella hyvin sellaiselle ihmiselle, jolla on kuiva ja hoitoa kaipaava iho. Lisäksi olin havaitsevani ehkä nokkosesta johtuvaa pienen pientä kihelmöintiä iholla. Se ei kuitenkaan ollut epämiellyttävää vaan päin vastoin, eikä jäänyt iholle pitkäksi aikaa.Kuorinnan jälkeen iho oli todella puhtaan ja pehmeän tuntoinen. Saunan jälkeistä ihon rasvausta (mitä harvoin harrastan kyllä muutoinkaan) ei todellakaan tarvinnut miettiä, vaan iho tuntui pehmeän öljytyltä, muttei liian rasvaiseltakaan. Kaikkein isoin plussa tässä tuotteessa oli kuitenkin alkuunkin mainittu koivu ja sen ihanat aromit. Ne kun pysyivät iholla viellä aamuun asti ja jopa miehenikin tunnisti tuoksun, kun työnsin koparani hänen nenän eteen tuoksuteltavaksi. Tämä tuote todistaa myös sen, että aina ei tarvita eteerisiä öljyjä puhumattakaan synteettisistä, luodakseen täydellisen ja kestävän tuoksumaailman. Oikeat tavat työstää materiaaleja mahdollistaa tuoksujen säilymisen lopputuotteessakin. I´m in LOVE tähän kuorintaan!

Olen ilmeisesti ollut hyvä opettaja, kun näin huippuja tuotteita porukka vääntelee jo ensimmäisillä käytännöntunneilla, hi hi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti