tiistai 10. kesäkuuta 2014

Arctic Warriors

Olipa kerran luonnontuotealan yrittäjä jolla oli haave. Se haave oli saada hänen niin kovin rakastamansa lappilaiset yrtit ja kasvit kaikkien tietoisuuteen. Hän halusi, että nämä maailman parhaimmat raaka-aineet saisivat sitä arvostusta, jonka ne todellakin ansaitsisivat. Hän toivoi, että kaikki muutkin huomaisivat, kuinka arvokkaan aarreaitan hänen rakas Lappinsa, kotinsa, metsät sisältävät. Ja että sitä opittaisiin kunnioittamaan.
Tämä luonnontuotealan yrittäjä olen minä ja nyt minun unelmani ovat käyneet toteen!

Yllä oleva teksti on ehkä sentimentaalinen, mutta se onkin minun olotilani tällä hetkellä. Olen aloittanut uuden matkan, jonka määränpää on taatusti jotain hienoa! Kohtalo on järjestänyt asiat niin, että oikeita asioita on tapahtunut tai niin kuin monesti sanotaan " asiat ovat loksahdelleet paikoilleen".

Uusi matkani on yritys yhdessä kahden ihanan partnerini kanssa, joita ilman en olisi kyennyt toteuttaa tätä ehkä eräänlaisena tunnetilanakin hautunutta haavettani. He ovat olleet kanavat oikeanlaiseen ulosantiin ja konkretiaan, mistä on alkanut todella kaunis ja jännittävä tarina.
Tästä kirjoituksesta piti tulla kertomus uudesta yrityksestämme, vaan ehkä jätänkin yksityiskohdat tuonemmaksi ja kirjoitankin kiitokset näille kahdelle partnerilleni. Koska ilman heitä, ei olisi tätä jännittävää matkaa, jonka mukaan saan nyt heittäytyä.


Kiitoksia Tuijalle!
Sinä olet todellakin meidän sulosointuinen kieli ja ääni. On ihan uskomatonta, miten saat kaikkien lentelevät ajatukset koostettua ja jäseneltyä kirjalliseen kielen leikittelyyn taikka järjen sanoiksi, jos tilanne niin vaatii. Olet inspiroiva ihminen, joka elää niin kuin opettaa. Herskyvää nauruasi on ihanaa kuunnella. Todellinen Energia-soturi!Kiitoksia myös Ilkalle
Tiukka, mutta oikeudenmukainen on sanat, jotka ensimmäisinä tulevat mieleeni. Olet se voima, joka pitää kaiken kasassa. Meidän oma Puolustaja- soturimme! Ja sinähän taatusti puolustat, vaikka se vaatisi tuntureiden siirtelyä uuteen paikkaan. Mikään ei ole sinulle mahdotonta!Kukaan ei tiedä, miten matkamme tästä jatkuu. Mutta sen tiedän, että olen saanut teiltä kummaltakin jo kultaakin arvokkaampaa kokemusta ja inspiraatiota. Ja eikös siitä nimen omaan partneruudessa ole kyse, että ollaan toinen toistemme inspiraationlähteenä. Kun mietimme yrityksen arvoja, asetimme sinne rehellisyyden ja työn mielekkyyden. Eli hauskaa pitää olla ja sitä totisesti on nyt ollut. Me muodostetaan kyllä ihan paras tiimi, jolla Arctic Warriorsien tarinaa on hyvä jatkaa eteenpäin ilolla naurussa suin.

Takkupäinen Taistelija-soturi kiittää!

 Arctic Warriors, olkaapas ihmiset hyvät!

Toivon onnea ja menestystä meidän uudelle        yrityksellemme!


3 kommenttia:

  1. Hienoa, Katja! Onneksi olkoon ja loistavaa (kovaa) työtä olette tehneet!

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea uudelle yritykselle ja tuoteperheelle! Olette tehneet mahtavaa työtä, jolle jo nyt voi ennustaa loistavaa tulevaisuutta. Terveisiä Tervolasta lähettää Anne Tuomivaara

    VastaaPoista
  3. Jokainen ihminen on opettajani ja Katja on ehdottomasti ollut yksi. TuijaK

    VastaaPoista