tiistai 21. lokakuuta 2014

Päivitystä

Tän hetkinen bloggaustahti on ollu kyllä "päätä huimaava" ja silti lukiakunta vaan kasvaa. Ihme touhua, mutta kiitos siitä teille!

Karpaloparhautta omalta lähisuolta
Talvi tekee tuloaan ja meikälle se sopii paremmin, kuin hyvin. Rakastan lunta, pimeää ja pakkasta. En onneksi kuulu niihin ihmisiin, joihin iskee kaamosmasennus pimeän koittaessa. Minulle talvi tietää myös lepoaikaa, koska kesällä saan ammattivalinnankin takia mennä tukka putkella kasvien perässä. Hauskaahan sekin on, mutta kyllä vaan pakkanen ja lumentulo tuntuu intensiivisen kesän jälkeen aina tervetulleelta.
Olen myös vahvasti sitä mieltä, että asun maapallon parhaassa paikassa. Meillä on kunnon talvi, puhdasta ja revontulia. Kylmäkin on vain pukeutumiskysymys, eli tyhmät saa palella ;) Olen onnekas!

Ensilumi kävi jo maassa. Kovin oli talvirenkaita tässävaiheessa ikävä ;)

Ajattelin ilahduttaa teitä lähiaikoina parilla postauksella. Kun katselin tilastoa, että mitä juttuja olette käyny lukemassa, niin ehdottomasti kärkeen nousee Lady Comp. Mietinkin tässä taannoin, että kohta alkaa olemaan kaksi vuotta, kun otin tämän laitteen käyttööni. Ehkäpä siis olisi aika päivittää Comppi-kuulumisia uuden postauksen muodossa. Sellainen siis luvassa piakkoin.

Siihen asti adios ja meikä lähtee hakaseen takkaan lisää pökköä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti