lauantai 2. heinäkuuta 2011

Life Factoryn oranssi aarre

Kuva Life Factory

Voitin tässä talvella arvonnassa Life Factoryn lasisen juomapullon. Pakko sanoa, että se on ihan huippu! Tietysti siksi koska se on lasia (ei mitään muovi sittiä), mutta myös siksi että se kestää todella hyvin käytössä. Pullo on aika paksusta lasista tehty ja sen ympärillä on suojaava kuminen "verkko". Voin sanoa, että raukka on pyöriny auton lattialla ja välillä lasten jaloissaki, silti se vaan on kestäny. Korkki on myös hyvin tiivis, eikä "vuoto ongelmia" ole ainakaan vielä ilmaantunu, vaikka pullo on pyöriny koko päivänki laukun pohjalla. Olen kuskannu siinnä vettä, teetä (kuumana ja kylmänä), smootieta ja kahviakin pari kertaa. Oranssi pullo on tainnu hurmata meikäläiseen niin, että on kohta osa minua. Siispä luonnollista oli, että tilaisuuden tullen hankin koko perheelle omat pullot.

Mejän koko perhe. Lapsilla on pienemmät pullot ja aikusilla isommat. Tuo Iinan vaaleanpunainen on kyllä niin herkullinen, että saattaapa äiti sitä joskus lainata, hi hi!

Mulla on jo pitemmän aikaa ällöttäny muoviset törpöt. Liekkö inho saanut alkunsa jo lapsuudesta, kun muistan äitini kaikki teräksiset kulhot ja purnauksen muoviastioiden haitallisuudesta. Paistinlastat ja kapustat olivat puuta ja niin on edelleenki. Voin vaan jälleen todeta, että tässäkin asiassa äiti on ollu edellä aikaansa. Silloin ei nimittäin vielä paasattu muovin haittavaikutuksista, niin kuin tänäpäivänä onneksi jo tehdään.

Tänä viikonloppuna, meillä on reissu Hyrynsalmelle rippijuhliin. Ottaisinko kuumaan autoon lapsille juotavaa muoviseen vesipulloon? En todellakaan! Minun muoviällötys on jo siirtynyt sille tasolle, että koirakin sai lasipulloon juotavaa mukaan. Ajattelinpa tässä jo päivänä eräänä, että mitenköhän kukkaparkojen vedenlaatu kärsii, kun kukkavettä seisotetaan muovisessa kastelukannussa. En ole sen ajatuksen jälkeen omia syötäviä basilikoja ja muita, muovissa seisotetulla vedellä kastellu. Mahtaakohan mennä jo hysterian puolelle, mutta eipä tuo muutos kovin suuria ponnisteluja vaatinu, niin miksipä ei.

2 kommenttia:

  1. Mie olen myös haaveillut Life Factoryn pullosta ja just tuosta oranssisesta :). Harkinnassa on myös saman firman tuttipullon hankinta veljen perheen tulevalle esikoisvauvalle.

    VastaaPoista
  2. Värihommat on mielenkiintoisia, kun ne menee aika kausiluontoisesti. Nyt mulla on ihan selvästi jokin oronssi kausi meneillään. Tilasin uuden blenderin ja sekin on oranssi =)

    Tuttipullohommat on ihan huippuja. Harmittaa, kun meidän lasten vauvaaikaan ei lasi tuttipulloja paljoa ollu tarjolla, enkä niitä silloin tajunnu kyselläkkään. Toisaalta aipä meillä paljoa pulloja käytettykkään...

    VastaaPoista