perjantai 9. maaliskuuta 2012

Rollo heivaa taas kemikaalit!

Ensiviikon keskiviikkona tapahtuu Rovaniemellä taas. Nimittäin yleisön pyynöstä, uusintastartti Heivaa ylimääräiset kemikaalit- luentosarjassa alkaa. Paikkana toimii tälläkertaa Hotelli Oppipojan Nestori kabinetti. Ja mitäs asioita me sitten käsitelläänkään tuossa ensimmäisessä osassa?Puhdas iho 14.3.2012 klo 17- Hotelli Oppipojan Nestorikabinetti 4krs

Ensimmäisellä luennolla käsitellään ulkoista ihonhoitoa ja sitä, miksi valita fiksummin. Luennolla vastataan kattavasti mm. seuraaviin kysymyksiin:
• Päivittäisen kosmetiikan kemikaalit
• Mikä ihmeen INCI-lista?

• Ovatko apteekkituotteet parempia kuin markettituotteet?
• Kosmetiikan 5 pahinta myrkkyroistoa
• Onko luonnon-, ja luomukosmetiikalla eroa?
• Mitä kemikaalikosmetiikan tilalle — luomukosmetiikasta löytyy oivat haastajat!


Luennon aikana kerromme omakohtaisia kokemuksiamme luomukosmetiikkaan siirtymisestä ja siitä, miksi teimme niin. Pääsette myös hiplailemaan luomukosmetiikkatuotteita, jotka ovat meidän omassa päivittäisessä käytössämme ja saatte listan paikallisista-, ja nettikaupoista, joista itse tuotteemme tilaamme.


Virallinen osuus on klo 17-19.30, mutta olemme varanneet runsaasti aikaa luennon jälkeen, jotta voimme keskustella ja saatte tulla kyselemään mieltänne askarruttavista asioista!


Tervetuloa hakemaan vinkkejä, kyselemään ja oppimaan siitä, miten viedä asiat käytännön tasolle — kemikaalittomasti! ♥

Hintaa paketilla on 45€ ja se sisältää laajan sähköisen materiaalin.
Luennolle kannattaa ottaa mukaan muistiinpanovälineet. Ilmoittautumiset osoitteeseen kemikaaliton(at)gmail.com tai Facebook ryhmässä.

Luennoitsijoina toimii allekirjoittanut ja HaLo- blogin ihana Hannamari.

Tiivistä tavaraa hauskalla asenteella luvassa, joten tulehan mukkaan kuunteleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti