perjantai 4. toukokuuta 2012

Kasvohoitoa Natural Beautyssä

Kristalli vedessä

Olen ennenki kirjoitellu teille Natural Beauty luontaishoitolasta. Mulla ei ole tästä paikasta taaskaan kuin hyvää kerrottavaa! Vaikka teistä ehkä tuntuu hehkutus jo ylivuotavalta, niin uskokaa minua, paikka on sen arvonen!Kävin elämäni ensimmäistä kertaa kasvohoidossa... jep! En ole koskaan käynyt "oikeassa" kasvohoidossa, siis never. Mulla on aina ollu suhteellisen hyväkuntonen iho, jota ei ole kummemmin tarvinu jynssäillä tai rasvailla niin ajatuksella. Noh, tämä talvi oli ehkä ensimmäinen kun huomasin, että minun pitää kiinnittää ihooni enemmän huomiota. Liekkö se johtunee kovista pakkasista, ruokavaliosta, stressistä tai jo vahemmasta iästä (jälkimmäistä en tietystikkään suostu uskomaan syyksi). Olen aina tehny kotona kuorintoja ja naamioita. Pitäny siis huolta ihostani ihan normi saunakertojen yhteydessä. Jotenki olen ajatellu, ettei kasvohoidoissa ole minun suhteellisen hyvälle iholle mitään annettavaa. Voi kuinka väärässä olinkaan!!!


Natural Beautyn Jaana, teki minulle kasvohoidon, minkä vaikutusta en ollu ensin uskoa todeksi. Iho oli kuin silkkiä monen viikon ajan. Ero edelliseen olotilaan oli niin huomattava, että pakko oli uskoa todeksi se, ettei kotikonstein saa samanlaista tulosta aikaan. Toisaalta, kukapa sitä kotona jaksaa istuskella naamioiden ja muiden kanssa tuntitolkulla. Toisaalta myös, kotona et koskaan saa sitä rentoutumisen tunnetta, kun toinen hellin ottein hoitaa ihoasi rentouttavan musiikin ja eteeristen öljyjen tuudittaessa tajunnan rajamaille. Minä itseasiassa nukahdinkin pari kertaa hoidon aikana, joten rentoutus oli todellakin totaalinen.

Jaana käytti minulle puhdistukseen Lakshmin Pitta sarjan tuotteita ja itse hoidot tehtiin saman sarjan Iiris- tuotteilla, jotka on nimen omaan suunniteltu herkän ja allergisenkin ihon hoitoon. Iris sarjasta käytettiin mm. Iiris moussea, pre-treatmentoil nonoilia, bi-action naamiota sekä Iiris voidetta.


Muumioituneena oli ihana vaipua pieneen horrokseen. Pieneen nirvanaan päästyäni tuskin enään edes huomasin, eri hoitovaiheiden vaihtumista...


Hoidon jälkeen, olo oli tietysti kuin talviunilta nousseelta. Vaikka ihoni on sitä laatua, mikä yleensä aina helottaa herkästi punaisena, ei tätä efektiä ihme ja kumma nyt kuitenkaan näkyny. Olin jo valmistautunu siihen, että ajelen suoraan kotiin helottavan nassuni kans, mutta sellaisesta ei ollu tosiaan merkkiäkään. Iho oli puhdas ja sileä. Todellaa hehkeän näkönen jo heti hoidon jälkeen. Uskomatonta! Olin ihan myyty ja syön nyt tältä seisomalta sanani siitä, että kotona voisi tehdä yhtä tehokkaita hoitoja. Noup, meikä on ainakin koukussa ja hyvä niin... Tästä lähtien pyrin käymään kasvohoidossa noin kaksi kertaa vuodella; syksyllä ennen talven ja pakkasten tuloa ja keväällä ennen kesää ja aurinkoa.


Pakko myös vielä mainita teille Iiris sarjan kasvovoiteesta. Olen tehny sen periaate päätöksen, että en bloggaile kosmetiikasta täällä erikseen. Se kun jotenki olisi ehkä kummallista, kun itsekkin valmistan hoitotuotteita. Tämä periaate on siis tällä hetkellä voimassa, enkä tosiaankaan tiiä onko siinnä mitään järkeä, tai että kauan periaate kestää, he he. Mutta Iiris- voiteesta on siis pakko mainita, että tämä oli todellakin kuivan talvi-ihoni pelastus! Ensimmäistä kertaa kärsin todella pintakuivasta ihosta, eikä mikään tuntunut riittävän. Iiris voide on aika kallis (olikohan noin 60-70€) mutta riittoisa ja todellakin hintansa väärtti. Se rauhoitti punaisen ja ärtyneen ihon ja teki siitä todella sileän. Huomasin myös, että muutaman viikon käytön jälkeen silmien alla olleet "talirauhaset" pieneni ja katosi lähes kokonaan pois. Nyt kun ilmat lämpieni, niin pärjään jälleen "kevyemmillä" voiteillakin, mutta ensi talveksi Iiris on pakko taas saada kaappiin.

Nyt siis kaikille niille, jotka epäilevät kasvohoitojen tehokkuutta, voin sanoa että kokeilkaa! Äitien päivä on tulossa ja ainakin oman mieheni tietäen, jos niitä lahjakortteja ei meinaa muuten ilmestyä aamukahvipöytään, niin suora vihjailu on sallittua, hi hi! Niin ja lahjakortteja saa myös luonnonkosmetiikka kaupan puolelle myös.
Niin ja vielä huomautuksena se, että tämä ei ollu ostettu mainostus, vaan maksoin hoidosta ihan täyden hinnan. Vaikka ystäviä olemmekin tyttöjen kanssa, niin toisen työtä täytyy arvostaa. Näin ainakin itse ajattelen.

Kirjottelin tämän tekstin Kiinan maasta ja seuraavaksi kirjottelenkin sitten tämän pään kuulumisia. Täällä onkin vaikka mitä ihanaa, että myöskin kamalaa! Palatkaamme siis toivottavasti piakkoin (täällä kun bloggeriin pääsy on aika monimutkasta, koska Kiinan hallitus ei päästä bloggeriin kirjautumaan suorilta).

ps. En kerenny oikolukea kirjotusta, joten anteeksi mahdolliset virheet =)

2 kommenttia:

  1. Minäkin voin suositella Natural Beautya lämpimästi. Minna ja Jaana ovat ihania ja tekevät työtään suurella sydämellä. <3 Olen yli kolmekymppinen, mutta minunkin ensimmäinen kokemukseni kasvohoidosta tapahtui Jaanan hellässä huomassa, ja se oli todella ihana ja rentouttava kokemus. Iho suorastaan hehkui hoidon jälkeen. :) Pakko päästä säännöllisesti hoitoon jommallekummalle tytölle, vaikka en edes asu Rovaniemellä, vaan käyn siellä vain silloin tällöin. ;)

    VastaaPoista
  2. Yhdyn edellisiin. Kävin itsekin juuri viime viikolla samaisessa kasvohoidossa. Sen lisäksi, että iho on todellakin kuin silkkiä, on käynti Natural Beautyssa aina todella kokonaisvaltainen kokemus sisääntulotervehdyksestä hoidon jälkeiseen teekupposeen. Arvostan todella!

    VastaaPoista