maanantai 7. tammikuuta 2013

Lomalta takaisin lompsis

Niinhän tuo joulunaika vierähti ja uusivuosikin tuli vastaanotettua mukavasti. Blogin puolella on ollut aikamoinen hiljaisuus ja heitin vissiin oikein kunnolla aivot narikkaan, kun päätin ottaa etäisyyttä työhommeleihin lomien aikana. Hyvä niin, koska nyt sitä alkaa hommiin taas entistä ehompana!

Vakkari lukijoita on jossain välissä kerenny kertymään jo yli 70!!! Siis ihan huikeaa, varsinkin kun kirjoittelu on ollut nykyään todella epäsäännöllistä. Kiitos siis kaikille teille lukijoille, jotka jaksavat olla kiinnostuneita minun porinoista! Tästä riemastuneena, aijon järkätä tänne pikku arvontahommelin kiitoksena kaikesta =) Palaan asiaan myöhemmin...

Pehmeä lasku kirjottelun pariin lieneen paikallaan, joten tässä hieman meidän puuhasteluita lomien ajalta... 
 

Me ollaan ulkoiltu paljon ja kelit on ollu aivan huiput! Välillä ollaan nautittu paukkupakkasista, kuten jouluaattona ja välillä on ollu lauhempaa. En voi lakata ihastelemasta meidän luonnon kauneutta! Hauskinta on kun ajamme autolla ja hihkun lapsille, että "Katsokaa..." yleensä saan tympääntyneen kuulosen vastauksen ennen kun kerkiän lausettani jatkaa, "joo joo, tiedetään. On tosi ihana luonto!" Ilmeisesti hoen sitä liian usein. Välillä kuitenkin myös lapset intoutuu ihastelemaan, mikä on tietysti mukavaa. Ilmeisesti kuitenkin jatkuva eläminen kauneuden keskellä turruttaa pienten silmät, kun muusta ei tietoa ole. Noh, minä ainakin teen oman työni tämän kauneuden olemassaolon muistuttamisesta!

Kelkkailla on pitäny niin, että silmät on ollu sanan varsinaisessa merkityksessä jäässä! Pikku miinusasteet (lähes -30) kettään hiasta ;)


Julkkiksia on bongailtu ja äiti on päässy "teineileen". Ihana, ihana Jonne Aaron!


Elämäni suurimman eläinrakkauden kanssa on vietetty laatuaikaa...


Joskin olen tullut siihen päätelmään, että rakkaimpaan Onnimannimatikkaan on tainnut jossain vaiheessa päästä mukaan kissageenejä ;)...Myös kanaset pääsivät nauttimaan meidän joulusta, kun raahasin kuusen kanalaan. Voi mahoton, mikä riemu siitä syntyikään! Oli todella ihanaa katsella pikku kanasten ja kukkosten onnea, kun ne piilottelivat kuusen alla ja söivät sen havuja. Nyt onkin enään vain ranki jäljellä. Kuusenkierrätystä parhaimmillaan!Ja lopuksi kuva minun uudenvuoden tinasta. Mitähän lohikäärmeen vuotta se mulle povaakaan (kun eikös se ollut mennyt vuosi)?!


Mitä lieneen tina ennustanee, niin ihanaa ottaa vastaan vuosi 2013! Täten päätän, että  tuleva vuosi on elämäni paras vuosi!!! Ja niin myös teidän =D

Ja tervetuloa myös uusille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti