sunnuntai 23. tammikuuta 2011

LapCreamin tuotteilla kampaamo hoitoja

Vihdoin voin paljastaa yhden näistä uusista salaisista asioista! Nimittäin LapCreamin tuotteista on tehty omat hoitopalvelut kampaamojen käyttöön. Ensimmäinen kampaamo, josta LapCreamin hoitoja tulee saamaan, on Parturi- Kampaamo SaSa, Koskikadulla Rovaniemellä. Hoitoja on tällä hetkellä kolmea erillaista.

Turvehaude


Turvehaude; vilkastuttamaan päänahan verenkiertoa. Todella hyvä stressaantuneelle ja kireälle päänahalle, joka kaipaa lisää aineenvaihduntaa. Turvehoidoista on ollut apua mm. kuivaan ja kutiavaan päänahkaan, hiustenlähtöön ja jopa pälvikaljuun.

Katajaöljy haude; kataja sopii hilseilevälle, kuivalle ja kutiavalle päänahalle. Todella tehokas hoito myös päänahan psoriaasikseen. Sopii hyvin vaurioituneelle päänahalle antibakteerisuutensa ansiosta. Voidaan hoitaa myös päänahan bakteeri tulehduksia.

Kehäkukkaöljy haude; Hoitamaan kuivaa tai rasittunutta päänahkaa. Kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Ravitsee päänahkaa ja hiusjuurta. Elvyttää elottomia hiuksia ja palauttaa niihin luonnollista kiiltoa. Hyvä hoito elvyttämään päänahkaa ja hiuksia esimerkiksi värjäyksen jälkeen.

Kaikkiin näihin hoitoihin kuuluu myös hiusten pesu Linnea- tuotesarjan shampoilla, päänahan hieronta ja hiusten kuivaus/ laitto. Aivan ihana setti siis!

Pesu ja hieronta, hmmmm...ihanaa...

Tällä hetkellä teemme vielä koe hoitoja, joista varmasti kuulette myöhemmin lisää. Kiinnostuneille tiedoksi, että hoitoja pystyy alkaa pian varaamaan. Ilmoitan ajankohdasta tarkemmin, joten pysykääpäs siis kuulolla...

2 kommenttia:

  1. Oi, kuulostaa aika ihanalta! Jään mielenkiinnolla odottamaan lisäinfoa :)

    VastaaPoista
  2. Voin jo paljastaa sen verran, että tulemme tarvitsemaan hoidettavia testiin. Teen tarkemman postauksen mm. siitä, minkälaisilla ongelmilla varustettuja haluaisimme. Hoidot tulevat olemaan todella paljon halvemmat, mutta silloin joutuu hieman tekemään paperihommia... mutta ihania ne hoidot tosiaan on!

    VastaaPoista