tiistai 4. tammikuuta 2011

Uusi vuosi uudet kujeet...

Tästä vuodesta on tulossa aika jännä vuosi Lapland Naturalsilla. Tietysti uuden Linnean lanseeraaminen jatkuu ja paljon on tuotesarja hyvää palautetta ja julkisuutta jo saanutkin. Linnea sarjaan on myös tulossa täydennystä. Myös jotain ihan uutta, on verstaalla tapahtumassa ja siitäkin kuulette varmasti kevään aikana.

Tuleva vuosi on aktiivisinta aikaa yrityksen historiassa ja paljon kaikkea kivaa on luvassa. Osa on vaan vielä hieman salaista, mutta eiköhän tässä tipotellen jotain tietoa tule, hi hi...

Alennusmyyntiä kuitenkin lupailin ja tammikuun aikana tulee nettikaupan puolelle hyviä tuotteita edellisillä etiketeillämme TODELLA HALPAAN HINTAAN! Tuotteet ovat viimekesän satoa, mutta uusien etikettien syrjäyttämillä vanhoilla etiketeillä. Lupaan kuitenkin vielä hehkuttaa täällä, kun saan tuotteet kauppaan. Näitä tuotteita myydään niin kauan, kun varastoa riittää, joten nopeus palkitaan.

1 kommentti:

  1. Niin ja yrittäkää jaksaa viellä tätä vaihtelevaa ulkoasua. En niin millään saa blogia korjatuksi oikeanlaiseen muotoon, huoh!

    VastaaPoista