perjantai 14. tammikuuta 2011

Uuden vuoden lupauksia

En yleensä tee uuden vuoden lupauksia, koska olen niitä aika huono pitämään. Nyt kuitenkin on mielessäni käynyt eräskin asia ja ajattelin, että jos tänne ne julkisesti kirjottaisin, olisi minulla enemmän paineita ne toteuttaa. Eli tässä listaa lupauksistani:

1. Opettelen kutomaan
Hävettää myöntää, mutta en osaa kutoa kuin suoraa lappua. Ensimmäinen tavoite vuodelle 2011 onkin, että oppisin kutomaan edes sen villasukan. Olen ihan hulluna villasukkiin ja mieleeni on juolahtanut, että mitä sitten tapahtuu kun mummoista aika jättää...

2. Ompelen lapsille ja mahdollisesti itsellenikin vaatteita
Jos minulta ei kutominen suju, niin ompelu sitä vastoin onnistuu. En vaan ole pitkään aikaan mitään ommellu, mutta nyt käsiini on sattunut yksi ihana löytö kirjastoautosta ja Ottobren lehti.

Kirjastoautolöytö on; Ihanat mekot ja tunikat, Yoshiko Tsukiori. Hän on Japanilainen taideyliopstosta valmistunut suunnittelija ja häneltä on ilmestynyt useampia omepelu/kaavakirjoja... ainakin Japaniksi

Kirjassa on aivan ihanat kuvat ja vaatteet ovat iiiihania! Kaavatkin löytyivät (vaikka aina kirjastoauton kirjoista ei voi olla niin varma) ja ompeluohjeet olivat todella selkeät niin, että tällainen harvakseltaan ompelevakin osaa niitä lukea. Lupaan laitella blogiinkin kuvia tuotoksistani...

3. Aion päivittää blogiani säännöllisemmin
Tämä on pyhä lupaus, jota en siis enään voi jättää toteuttamatta. Aion myös fiilata blogini ulkoasua jonku "ammattilaisen" kanssa, jottei loppuvuoden kamalaa sekaannusta enään tapahtuisi. Joten jos jolla kulla on tiedossa joku tekniikkaa osaava, niin voisi vinkata minulle päin. Tarvisin mm. yläkerran banderollin suunnittelijaa, kun tylsähän tämä tämmönen on.

Tässä nämä tärkeimmät lupaukseni. Tietysti huomion kiinnittäminen ekologisempaan ja puhtaampaan elämiseen on aina paikallaan, mutta sen miettiminen kuuluu minusta jokapäiväiseen elämään ja arkeen. Pienillä valinnoilla voi muuttaa elämää... Ainakin uskon niin.

2 kommenttia:

  1. Onnea uusiin aluevaltauksiin ja jään innolla odottamaan tuotoksiasi! Onneksi sinulla on asiantuntija ja opettaja siinä lähellä :). Löytämäsi kirjan mekot ja tunikat ovat herkullisia. Miekin bongasin kirjan kirjastoautolta kun en sitä pääkirjastolta koskaan löytänyt! Hip hurraa taasen kirjastoautoille!

    Ja minulta löytyy KAIKKI Ottobren lehdet jos haluat lainata :D

    VastaaPoista
  2. Voi Maasi!!! mielelläni voisin ainakin pari Ottobrea lainata =D On niissä niin ihania vaatetuksia. Viimeisimmässä lehdessä oli tuttavani lapset päässyt malliksi. Pitää varmaankin viimeisin lehti hommata ihan omaksi asti =)

    VastaaPoista