perjantai 16. joulukuuta 2011

Arktikum ja arktiset markkinat

Elikkäs minut ja kätteni tuotokset löytää kyseisestä tapahtumasta. Tämä onkin viimeinen tapahtuma ennen joulua, joten sen jälkeen saa asennoitua joulunvietto ja -valmistus modelle. Toki ens viikko vielä pitäis jonkin verran töitäkin paiskia, mutta kyllä ainakin tämä tyttö alkaa loma fiiliksissaä olemaan. Kaiken kruunaa tietysti se, että isoveljeni perhe tulee Kiinasta jouluksi tänne!!! Veikkaa näin kyllä kesällä, mutta veikan vaimoa ja lapsia en ole nähny vuoteen. Kyllä kova ikävä jo painaa!

 

Arktiset markkinat on kuitenki paikka missä kannattaa ehdottomasti piipahtaa. Kuulin, että tänä vuonna on paljon uusia näytteille asettajia, joten uuttakin kivaa varmaan on luvassa. Jos joku ei ole vielä huomannu, niin rrrrrrrrraaaaaakastan näitä tapahtumia!!! On hienointa nähdä ihmisten näppäryyttä, taitoa ja kekseliäisyyttä. Se hämmästyttää joka kerta. Liekkö sitten käsityön arvostus pohjautuu omasta taustasta, mutta on se vaan niin hienoa, kun joku osaa tehdä kauniita tavaroita omin pikku kätösin.

Ps. Superpirtelö- baari on myös paikalla Pilkkeen puolella. Taitaa tämä tyttö ainaki elää nyt kolme päivää pirtelöllä!

pps. Ai niin, vetastaan Hannamarin kanssa pikku luennonpätkä Pilkkeessä aiheesta Luomu luksus ja Lapin luonto alkaen klo. 16,30. Homma on ihan ilmanen , joten saapi tulla kuuntelemmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti