tiistai 13. joulukuuta 2011

Poskiontelon tulehdus - ei ainakaan mulla

Olen ajatellu kirjottaa teille parista omasta tuotteestani, koska nyt näin flunssakauden alla runsas palautteensaanti ja hehkutus niistä on saanut oman mieleni kovin iloiseksi. Nämä tuotteet on myös sellasia, joista itse olen saanut konkreettisen avun ja omakohtaisesta kokemuksesta on aina helpointa puhua.

Yks näistä omista huippu suosikeista on kataja- mesiangervo- siankärsämö öljy!

Kataja- mesiangervo- siankärsämö öljy

Niin kuin otsikostakin voi jo päätellä, auttaa tämä kolmen vahvan yrtin kombo poskiontelon tulehduksiin. Itselläni on ollut kolmisen kertaa elämäni aikana poskiontelon tulehdus ja yhtäkään ainotta lääkekuuria en ole siihen ottanu. Aikuisiällä olen ymmärtäny sen lahjan, mitä tällaiseen sukuun syntyminen on tuonu. Nimittäin meidän talossa ei ole turhia antibioottikuureja syöty. Itseasiassa, en muista olenko syönyt yhtään ainutta antibioottia! Isoveljeni oli joutunut syömään yhden armeija aikana, kun äiti ei ollut poikaa hoitamassa, heh heh.
Muistan kyllä hyvin senkin, että möykkäsin ädilleni, että meidän talossa ei saa edes sairastaa rauhassa. Aina kun sairasti, niin heti oltiin jotain yrttiä tunkemassa joka paikkaan. Meitä myös veljen kans ketutti suuresti se, että me ei oltu lähes koskaan koulusta pois sairauksien takia. Muilla saattoi olla poissaolopäiviä vaikka kuinka. Erillaiset on arvot tänäpäivänä, mutta lapsena tuollaiset asiat saatto todellakin ärsyttää, hih!

Mutta palatakseni taas kolmen kovaan komboon. Pöykkölässä viikonloppuna sain taas kuulla uskomattomia tarinoita kyseisestä öljystä. Kolme eri ihmistä tuli kiittelemään sitä, että olivat saaneet öljyn avulla pitkiäkin aikoja kestäneen antibioottikuurin katkeamaan. On todella ihanaa, kun ihmiset tulevat jakamaan omia kokemuksiaan. Jotenki, vaikkei asia sinällään enään yllätä, se vaan luo uskoa omaan työhönsä. Kukapa sitä ei haluaisi saada hyvää palautetta, vai mitä?

Lyhyesti kerron vielä miten tuota öljyä käytetään. Suosittelen aina, että niillä ihmisillä joilla on herkkyyttä saada poskiontelon tulehduksia tai muuten on ärtyneet limakalvot, kannattaisi pitää öljypulloa jo kotona heti saatavilla. Välittömästi kun oireet alkaa ilmaantuun, niin ei muuta kuin muutama tippa suoraan sieraimiin. Samoin siis kun nenätippoja muutenkin käytetään. Lisäksi on hyvä voidella öljyä vielä poskipäiden päälypuolelle (siis poskionteloiden alueen). Monesti vaiva ei pääse päälle ollenkaan, kun on ajoissa sitä ehkäisemässä. Öljy kuitenki tehooa, vaikka tulehdus olis jo pahinta mahdollista luokkaa. Käsittely ois hyvä tehdä ainakin kaksi kertaa päivässä, mutta kolme kertaakaan ei olis pahitteeksi. Tuotetta voi käyttää myös lapsille ja uskallan väittää, että ihmiset syövät ihan turhaan antibiootteja tähän inhottavaan vaivaan.Kataja- mesiangervo- siankärsämö öljyä saa LapCreamin nettikaupasta ja hintaa tuotteella on 12,80€ + postikulut 4€. Öljy myydään 35ml tippa pullossa ja se on todella riittoisa.Voit myös kattoa jälleenmyyjä luettelosta, että löytyisikös omalta alueeltasi meidän jälleenmyyjiä (ihan kaikkia jälleenmyyjiä listalla ei vielä ole. Yritän sitä päivittää parhaani mukaan).

2 kommenttia:

  1. Käviskö tuo -tai tiedätkö mikä käy virtsateiden tulehdukseen? Minulla on niitä useita vuodessa ja aina saan sen antibioottikuurin...en todellakaan haluaisi enää!

    VastaaPoista
  2. Matkatar: Virtsatien tulehdukseen on ehdottomasti parasta kultapiisku tee. Ihan kroonisiaki tulehduksia on saatu hoidettua piiskulla. Saisitkohan sitä jostain käsiisi? Tukihoitona sitten käyttäsin väinönputken juurta. Kultapiiskuahan otetaan kuurina, koska on aika tujua olemassaan. Väiskillä vois sitten jatkaa hoitoa. Väiski poistaa kehosta tulehdustiloja ja muutenki auttaa vastustuskykyyn.

    VastaaPoista