sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Ihanaa LUNTA!!!

Huoh, vihdoinki saatiin sitä lunta niin, että maakin peitty. Lämpötila on kyllä nollassa, joten lumen pysyvyys ei ole vielä taattu. Nauttia pitää kuitenki nyt ja murehtia tulevaa myöhemmin. lapset varmaankin repii eniten riemua uudesta lumesta ja pakostahan se riemu tarttuu meihin aikusiinki. Eilinen tuli jo vietettyä ulkona ja päästiinpäs hieman jo Elanillaki huristeleen (pikku moottorikelkkamme). Tänään keli on hieman nuoskanen ja miltäs silloin homma näyttää?


Lumiukko syntyy pihalla kovaa vauhtia. Äidin roolina on monesti ruuan laitto ja silloin on tyydyttävä katselemaan lumileikkejä ikkunaruudun läpi. Kaikkein eniten kuitenkin sisällä olo taitaa jurppia tällä hetkellä erästä karvakuonolaista, vai mitäs sanotta tästä haikeasta tuijotuksesta...Onni parka tuijottaa sohvanpäältä ulos silmä värähtämättä. Sydäntä raastavaa, jos voin sanoa! Mutta nou hätä. Ruuan jälkeen lähdetään koko poppoo ulkoilemaan ja viimeistelemään ensimmäinen tämän talven lumiukko. Onnimannin kans juostaan sitten oikein antaumuksella ja hankitaan kunnon vanuloskapallot jalkakarvoihin. Oi tätä talven riemua!!!

2 kommenttia:

  1. Suloinen Onni <3 Meidän Topsamo on aivan intopiukeena lumesta :) Riemukoirat!

    VastaaPoista
  2. Ja voi mahoton, mitkä lumipallurat löyty illalla jaloista! Suihkun kautta piti raasu käydä sulattelemassa. Mutta hauskaa lumitouhua oli =D On ne niin ihania <3

    VastaaPoista