maanantai 12. joulukuuta 2011

Myyjäis huumaa ja meininkiä

Tällainen porukka tuli minua vastaan yksi aamu kapella sillalla, joka on matkanvarrella kaupunkiin.


Tämä silta on siitä erikoinen, että se on suoraan mutkan jälkeen ja aina tuntuu tulevan vastaan joko poroja, rekka-, aura- tai linja-auto. Onneksi sitä jo vaistomaisesti hidastaa tähän mutkaan, niin kuin tuona aamunaki kun porokaverit oli siltaa ylittämässä. Laumasta on muuten suurin osa jo sillan tällä puolen. Se oli siis VALTAVAN kokoinen.

Viikonloppu hurahti Pöykkölän joulumyyjäisten tunnelmissa. Tapahtumaa oli markkinoitu toden teolla ja porukkaa riittikin ihan pipona, niin kuin kuvastaki näkyy. Bussikuljetuskin keskustasta oli järkätty tunnin välein. Parasta tapahtumajärjestelyä sanon minä. Paljon tuttuja ja ääni painoksissa nyt olen, kun höpöttää piti koko viikonloppu. Mukavaa oli totisesti!


Minusta Pöykkölän myyjäiset on ne myyjäiset, missä jouluhenki syttyy. Jotenki kaikki siellä on vaan niin kaunista ja ihan huippu käsityöläisiä.


Joulutähti meri

Harmittaa toden teolla, kun en kerennyt kovin kiertelemään muiden pöytiä. Pari nopee kierrosta kävin ja muutaman kuvan sain napattua. Paikalla oli nimittäin niin uskomattomia käsitöitä, että siitä olis juttua riittänyt. Päätinki, että jos vaan mahdollista, niin ensi jouluna otan jonku kaverin myymään. Yksin kun olet pöydän takana, niin siitä ei paljoa kuljailemaan lähdetä. Toisaalta kyllä tietäisin, että kaikki mitä viikonloppuna tienaa, niin menisi taatusti naapuripöytiin. Toisaalta mitäpä tuo haitanne, jos saa laadukasta ja käsin tehtyä tavaraa. Alla pari kuvaa merkiksi, että ihminen voi näperellä pikku kätösillään IHAN MITÄ VAAN!

Maailman söpöin raastinrauta!

Nämä tontut joku saattaa tunnistaa Wanhoilta markkinoilta. Oliskohan maahisille sukua?

Puuhaa on siis riittänyt kerrakseen ja blogin päivitys ollu heikolla. Mulla ois niin meheviä juttuja, mistä haluaisin kirjotella, mutta kaikki aikanaan. Tänään on taas vuorossa kaupunki reissu ja koulutus asioita. Voi ku pääsis verstaalle puuhailemaan, mutta aikasintaan keskiviikkona sinne taas kerkiän. Meillä oli Pöykkölässä pieniä uutuuksia, jotka katosi käsistä hetkessä. Tarkotus olis päästä puuhailemaan Arktisille markkinoille lisää näitä ihanuuksi, kun moni jäi ilman. Kirjottelen näistä pikku ihanuuksista piakkoin tännekki ja myös siitä, mitä niistä naapurikojuista kuitenki kerkesi mukaan tarttua. Rakastan joulumyyjäisiä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti