torstai 1. joulukuuta 2011

Joulumyyjäisiä

Niin kuin aikaisimpinakin vuosina, olemme mukana joulumyyjäisissä tänäkin vuonna. On olemassa muutamat tapahtumat, mistä ei vaan millään voi jäädä pois, tapahtu mitä tahansa ja oli kuinka kiirusta hyvänsä. Joulumyyjäiset on osa minun joulutraditiota ja siellä viimeistään syttyy se joulunhenki sisinpään. Usein käykin niin, että kaikki tulo mitä myyjäisistä saa, menee naapuripöytiin. Se varmaan onki yksi niistä asioista, mitkä joulumieltä luo. Eli siis tänäkin jouluna, meidät tuotteineen löytää seuraavista tapahtumista.

Pöykkölän perinteiset joulumyyjäiset 10-11.12.2011 klo 10-16Pöykkölän joulumyyjäiset on yksi joulun kohokohtia. Myyjiä on runsaasti ja valikoima todella laadukasta. Pöykkölästä tontut löytää taatusti hyviä lahjaideoita pukinkonttiin. Pöykkölän tapahtumasta olen aina tykänny sen lämminhenkisen ilmapiirin takia. Siellä viimeistään saa joulumielen aikaan, vaikkei lunta olis vielä silloinkaan maahan asti kerenny.

Arktiset markkinat- Arktikum 16-18.12.2011 klo 10-18


Arktisilla markkinoilla on esillä Lappilaisia käsityöläisiä. Tarjolla on laadukkaita taidonnäytteitä, koska paikalle pääsee ainoastaan valintaraadin kautta. Tapahtuma järjestetään neljättä kertaa ja meillä on ollut ilo olla mukana jokaisena vuonna. Selvästi tapahtuma on kasvanu vuosi vuodelta ja toivottavasti tänäkinvuonna jouluhenkistä porukkaa riittää kasvavassa määrin. Tapahtumassa on myös työpajoja, missä voi seurata erillaisia käsityönäytöksiä.

Viimevuonna mukaan Arktisilta tarttui mm. Sulkasadon iiiiihanat perhokorvikset!


Lupaan, että tänävuonna meidänkin pöydästä löytyy uusia tuoksuvia tuoteuutuuksia, mistä ehkä kirjottelen  myöhemmin (hihi)...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti