torstai 28. helmikuuta 2013

Doday

Minun piti kirjoittaa tänään seuraava esittely kuorintatesteistä, mutta koska nyt naista viedään moneen suuntaan, niin jääköön se myöhemmäksi. Sen sijaan vinkkaan tän illan häppeningistä (minusta tuntuu, että pari saattais vielä mahtua mukaan, vink vink).

Mikä on Doday?

Moni haluaisi tehdä elämässään enemmän hauskoja ja mielenkiintoisia asioita, mutta ei jostain syystä saa tartuttua toimeen.
Siksi torstai 28. helmikuuta on historian ensimmäinen Doday.
Doday on seminaarien tupperware. Yksi ihminen kutsuu kotiinsa tai lähikahvilaan joukon ystäviä ja yhden puhujan, ihmisen joka on tehnyt jotain mielenkiintoista. Kiertänyt maailman, muuttanut maalle, opetellut uuden taidon. Suurta tai pientä, jotain mistä muut haluavat kuulla. Tunnet monta tällaista ihmistä. Hän puhuu hetken siitä, mitä ja miten hän sen teki. Sen jälkeen muut kertovat, mitä he haluaisivat itse tehdä ja sitoutuvat ottamaan ensimmäisen askeleen. Siinä kaikki.

Me pidetään meidän oma Doday Natural Beautyn luontaishoitolassa tänään klo 18.00 Inspiroivaa puhetta unelmista pitää Tiina Peltola, joka kertoo oman unelmansa toteutumisesta. Koti hirsivanhuksesta on iltamme ispiroiva aihe, josta voit käydä lukeen lisää täältä. Jos haluat tulla mukaan innostumaan unelmista, niin soittele Natural Beautyn tytöille ja varmista, että mahdut vielä mukaan. Tapahtuma on ilmainen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti