tiistai 19. helmikuuta 2013

Saippuakuplia Kemijärvellä

No niinhän se on, että Kemijärveltä taas itseni löysin! Tuossa on jo leikkisästi heitelty, että pitäiskö mulle hankkia jo vakituista residenssiä paikkakunnalta, kun matka vie aina vaan uudestaan näille perukoille milloin luennoimaan tapahtumiin ja milloin taas opetushommiin, niin kuin taas tälläkin kertaa.


Paikka on tuttu Luonnonvaratuottajien koulutusohjelma, mutta uusien opiskelijoiden kera. Pilottiporukka, jota kävin opastelemassa jo aijemmin, on kohta valmistumassa ja uusi innokas poppoo on taas touhuilemassa. Ei voi muuta sanoa, kun että tämä porukka on niin huippu sakkia, että ilolla tänne kyllä joka kerta tulee. Kaipa se on tästä alasta kiinni, ettei "tylsät ihmiset" vaivaudu paikalle. Enpä tiiä kumpi sai eilisestä ja tästä päivästä enemmän, oppilaat vai opettaja. Kahden päivän aikana ollaan läpi käyty mm. luontoyrittämistä Lapissa, tutustuttu muutamiin kasveihin hieman "pintaa syvemmältä", ihmetelty kosmetiikkalain kiemuroita, pakkausmerkintöjä ja inci-listoja ja tehty saippuaa tietysti! Eikä mitä tahansa saippuaa vaan saippuaa pihkalehdistä ja mesiangervosta.


Hmmmm... mistäs alottais...
Eikös oppilaat olekki hienon ja ammattitaitosen näkösiä takkeineen ja hanskoineen. Ei voi tulla kuin hyvää saippuaa, hih!

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.Aikaisempi kokemus muffinssivuokien täyttämisestä on taatusti hyödyksi =)

"Uusia innovaatioita keksimässä"

Nam nam!!!

Edellisten oppilaiden taidonnäytteitä.
Huomenna jatkuu kolmas päivä vartalokuorintojen, jalkakylpysuolojen ja yrttijalkakylpyjen teon ja toteutusten kera. On tää mun työ kyllä välillä rankkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti