torstai 21. helmikuuta 2013

Opiskelijoiden kuorinnat testissä osa 1. Kukkaisneidon kauneuskuorinta

Sain oppilailta mukaan heidän valmistamiaan kuorintoja ja tokihan niitä piti heti päästä testaamaan. Eli ensimmäinen asia kotiin palatessa, oli laittaa sauna lämpiämään. Ajattelin, että näistähän olis kiva tehdä oma pikku bloggaus-sarja, joten saatte palautteeni näin julkisesti (sori vaan). Niin hienoa työtä oppilaat kyllä tekivät, että  tällanen julkinen hehkutus tuskin haittaa ketään (voi tehdä valituksen kirjallisena ja kahtena kappaleena liitteineen, jos jollekkin ei tällainen menettely sovi, hih).

Kukkaisneidon kauneuskuorinta


Tämän kuorinnan väri on kuin karkki ja tuoksu lähes täydellinen. Vaikka oppilaat olivat ensimmäisiä kertoja tekemisissä eteeristen öljyjen kanssa tuoksunsekoitus hommissa, niin hienon harmoonisen aromin he saivat luotua tähän kuorintaan. Työstövaiheessa oliiviöljyn aromi puski lävitse hieman häiritsevänä, mutta tässä lopullisessa tuotteessa sitä ei ole enään ollenkaan. Puolukka, karpalo ja ruusun terälehdet tuo ihanaa väri-ilottelua kuorintaan. Kerrassaan kaunista katsottavaa! 
 
Kokeilin tätä tuotetta saunassa, joten ihoni oli kostea. Kuorinta levittyi hyvin ja se pysyi mielestäni kivasti iholla. Tämä tuote voisi sopia myös kuivakuorintaan, koska se ei ollut mitenkään "runsasöljyinen". Huuhtelin lopuksi kuorinnan lämpimällä vedellä ja iho jäi sopivan öljyisen tuntoiseksi. Miellyttävä, eikä mitenkään "lähmäinen".
 
Tuoksu tuntui iholla vielä koko illan ajan ja jopa miehenikin huomasi illalla sängyssä, että kylläpäs vaimo vaan onkin pehmyinen. Joten selvästi miehenkin huomattavissa oleva efekti oli tällä hoidolla saatu aikaan ja se on jo aika iso homma se!
 
Hemmottele itsesi hurmioon- lausahdus, osuu tässä tuotteessa täysin kohdilleen ja minusta tämä voisi olla täysin valmis tuote markkinoille. Hienoa työtä ryhmä 3!
 


6 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä. Saako reseptiä tänne, niin vois itsekin yrittää??

  VastaaPoista
 2. Jahas, pitääpäs kysäistä tekijöiltä, että onko resepti salainen ;)

  VastaaPoista
 3. Kiinnostaisi kovasti minuakin :) Ihania tuotteita!

  VastaaPoista
 4. Reseptit on "liikesalaisuuksia", koska mahdollista on että niistä tulee myöhemmin ihan myytäviä tuotteita (mikä ei olis huono yhtään). Voisin kyllä kehitellä itse pari kuorintatuotetta, joiden reseptit voisin laittaa tänne jakoon ;) Olisko kiva?

  VastaaPoista
 5. kerro sitten mistä tätä saa ostaa :) tahdon kokeilla!
  ja saa laittaa kuorinta reseptejä jakoon! :D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,miepäs kyselen myyntiasiaa ja otan asiakseni tekasta myös omia kuorintojani, joiden reseptin laitan sitten jakoon =)

  VastaaPoista