maanantai 16. toukokuuta 2011

Tuotebongailuja...

Pakko vinkata parista löydöstä, mitä tässä lähipäivinä on silmiini sattunut...

Kirjoitinkin Kevätkylvö tapahtumasta, jossa viikolla kävin. Siellä törmäsin tällaiseen tyttöseen...


Kyseessä on Lapin Maria nimisen Muoniolaisen yrityksen Luomu mehuista. Mehuissa löytyy maut mustikka, puolukka- vadelma ja variksenmarja-mansikka. Mahtavaa kun löytää tällaisia ihania Lapin helmiä!


Etiketin mukaan pullolliseen käytetään koourallinen marjoja. Vetenä on käytetty lähdevettä. Kuulostaa hyvältä. Tykkään myös mehujen etiketeistä ja siitä miten mehut "henkilöistetään" Maria nimiseen tyttöseen.
Kun vierailin yrityksen facebook sivuilla huomasin, että heillä on ennen ollu tuotteet lasipullossa. Ehkä muovipulloihin siirtyminen ollut lagistiikasta riippuva asia, koska luonnollisesti lasipullojen kuljettaminen vaatii paljon enemmän kuin muovisen. Silti on harmillista, että näin pitää olla. Nettisivuilta selvisi, että tuotteita välittää Kespro ja muutama tukkuliike. Kaupoissa en ole näihin vielä törmänny, mutta pitääpäs piettää silmät auki.

Toinen bongaus löytyi jälleen Prisman hyllystä. Liekkö tämä tuote monelle teistä jo tuttu, mutta minä sen äkkäsin ekaa kertaa...


Kyseessä on Myllärin Luomu ruislastut, jotka oli muuten tooooodella hyvän makuisia. Lastut on niin ohkasia, että niillä ei kyllä nälkää pois syödä, mutta kyllä ne lisukkeena menee vaikka keiton kanssa tai pikku naposteluun. Ipanoille kelpasi niin, että pussi piti piilottaa. Hintaa en valitettavasti enään muista ja kuitinki olen tietysti jonnekki hukannu. Pussissa on 150g ja meillä pussin sisältö katosi kyllä aika nopeaan.

Tällaisia bongauksia tällä kertaa...

2 kommenttia:

  1. Hienoa kun sie teet näitä bongailuja! Pesupähkinät kävinkin jo hakemassa Prismasta ja seuraavaksi on lastujen vuoro :)

    VastaaPoista
  2. Silmäni taitaa olla viritetyt bongailumodelle ;D

    VastaaPoista