perjantai 6. toukokuuta 2011

Hyvinvointitapahtuman fiiliksiä

Huh huh, nyt on hyvinvointipäivä takana ja paljon paljon uusia idoita ja inspiraatiota täynnä! Päivä oli todella pitkä, mutta sitäkin antoisampi. Kuvia en kerennyt/ muistanu ottaa kuin muutamia, joten kuvasaalis on siis aika kehno. Koko päivän kruunasi tietysti Jaako Halmetojan luento, joka oli ihan niin hyvä ja vähän enemmänki, mitä olin odottanut. Tässä on kyllä luennoitsija, jonka luennolla ei taatusti kukaan nukahda! Koitanpas saada luennosta pikku tiivistelmää aikaseksi...

Lapinradio kävi myös tekemässä tapahtuman keskellä pikku haastattelupätkän meikäläisen puuhastelusta ja kasvihommista. Kiva, että mediakin on enemmän ja enemmän kiinostunut tämäntyyppisistä aiheista. Haastattelun voi käydä kuuntelemassa täältä.

Kuva Lapinradio

Halmetojan lisäksi on pakko mainita Eeva Huuhtasen luento Eläinten luontaisesta ravitsemuksesta. Mahtavaa asiaa, todella hauskasti kerrottuna. Pikku esimerkki Eevan luennolta: Susi, meidän nykyinen koira, on elänyt ihmisen ystävänä tuhansia vuosia ja syönyt ihmisiltä jääneitä ruoka- ja metsästystähteitä. Sitten tuli kuivamuona, jota on syötetty koirille noin 50 vuotta. Yllättäen näiden viidenkymmenen vuoden aikana koirien allergiat ja muut "elintasosairaudet" ovat räjähdysmäisesti nousseet. Mitähän tämä meille kertoisi?... sen voi päätellä kaikki itse.
Eeva on huippu luennoistija ja ehdottomasti suosittelen häntä, jos eläinasiat kiinostavat. Mahtava ihminen!

Yhden havainnon tein tapahtumaa seuratessani. Enemmän ja enemmän, nimen omaan nuorempia ihmisiä, kiinostaa terveellinen ja kemikaaliton elämä. Olin todella iloinen, kun tapasin muutamia innostuneita, asiaan vihkiytyneitä tulevia "Halmetojia" =D Nämä asiat todellakin tulevat olemaan tulevaisuuden juttuja, uskon minä.

Paikalla oli myös yrittäjiä, jotka myivät omia tuotteitaan. Myös eri hankkeet esittelivät omia hommiansa. Kaikkialla oli innostunutta porukkaa ja puhumisessa ei tullu toista päätä. Se energia, mitä tällainen saman henkisten ihmisten yhteen nippuun laittaminen saa aikaan, oli käsin kosketeltavissa. Harvoin muistan näkeneeni näin innostunutta ja inspiroitunutta porukkaa. Kiitos kaikille ihanasta päivästä!

Hei ja kaikki joille tulee Uusi Rovaniemi (paikallinen kaupunkilehti). Tän päivän versiossa on haastattelu Natural Beautyn tytöistä. Kannattaa lukea!

1 kommentti:

  1. En valitettavasti päässyt itse paikalle, harmitus =( Olisi kyllä tosi mahtavaa, jos laittaisit tänne tiivistelmän Halmetojan luennosta.

    VastaaPoista