tiistai 10. toukokuuta 2011

Uutta ilmettä ja arvonta!

Vihdoinkin olen saanut blogiini sen kauan kaivatun oman ilmeeni! Mitäs oletta mieltä?

Ajattelin tästä visuaalisesta hurmoksesta johtuen, arpoa palkinnon kaikkien blogin uutta ulkonäköä kommentoineiden kesken. Muistathan laittaa nimimerkkisi mukaan.

Haluaisin kuulla, mitä uusi ulkoasu tuo teille mieleen, onko värimaailma oikea tms. Myös moitteita ja kritiikkiä saapi antaa, nehän ne juuri monesti on kehityksen alku.

Aikaa kommentoida on sunnuntaihin 15.5 saakka ja palkintona on LapCreamin ja Linnean tuotteita. Laitan palkinnosta enemmän tietoa myöhemmin.

26 kommenttia:

 1. Kyllähän tämä aika sinun näkösesi on :)

  VastaaPoista
 2. Ihana banneri, sopii tämän blogin henkeen. Ja taustavärikin on sopivan neutraali. Oikein hyvä, kiitos kivasta blogista! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno tuo teksti mikä on tollasessa ihanassa puussa. Tausta vois olla toisen värinen. Liian haalean värinen ehkä tällaisena. Sammaleen vihreä, tai luonnon ruskea vois sopia ehkä paremmin? Makuasioitahan nämä kyllä on.

  Nanna

  VastaaPoista
 4. Minä kyllä tykkään, mukavan rauhalliset värit ja erityisesti banneri on hieno! :)

  VastaaPoista
 5. Tykkään! Mukavan neutraali, rauhoittava ja luonnollinen. Banneri on ihana, justiinsa täydellinen tähän blogiin. :) Tosin musta tuntuu, että banneri ja tausta hiukan riitelevät keskenään, kun tausta on tuommoinen "uudempi" ja banneri taas vanhahtava. Mutta toisaalta ei se minua kyllä pahemmin haittaa. :)

  VastaaPoista
 6. Peukkua täältäkin, hieno banneri ja tausta on sopivan neutraali. Kaunis, muttei silti hypi silmille. Sopii hyvin blogin henkeen. :)

  VastaaPoista
 7. Teemaan sopiva banneri ja värit!

  VastaaPoista
 8. Mielestäni sopii tälläiseen luonnonläheiseen asiaan todella hyvin. Tulee mieleen juuri pohjoinen ja luonto. Ja kun tuottee on luonnosta ja luonnonläheiset sopii tosi hyvin.Kiva ja luonnollinen . Tykkäsin.
  -Torniolainen

  VastaaPoista
 9. Puu tekstin taustana on tosi kiva ja taustan kukkasetkin ovat hauskat, mutta tausta itsessään on makuuni liian hailakka. Kaipaisin jotain kunnon väriä! Esim. joku hyvä vihreän sävy voisi sopia hyvin tuon puukuvan kanssa.

  Ella

  VastaaPoista
 10. Selkeä ja aiheeseen sopiva. Ehkä hieman vanhahtava tyyli, mutta toisaalta siihen ehkä oli pyrittykin.

  AR

  VastaaPoista
 11. sopii blogiin ja sinulle kuin nenä naamaan. komppaan edellistä tuossa "vanhahtavassa" tyylissä, mikä nyt ei ole synonyymi "vanhalle" tai mummo-stylelle"!!! ainoastaan hyvä lisäboosti.

  VastaaPoista
 12. Ensin tuli "järkytys", kun on niin kovin erilainen, mutta tykkään tästä kyllä kovasti <3

  VastaaPoista
 13. Minustaki tuo lautajuttu on tosi hieno! Hienoa on muukin mutta minusta jotku puut tms kukkien sijaan vois olla kivempi ja värinä just vihreä ehkä iskis enempi.

  -Kuukkeli-

  VastaaPoista
 14. Pakko kommentoida osallistumatta kilpaan :)

  Kuukkeli: Se on vanamoa mikä tuossa taustalla on. Taustaväri on tosi raakaversio, kun eilen tämä vasta pykästiin tänne Katjan arviointiin :) Aihepiiriä ulkoasuun haettiin nimenomaan Lapin luonnosta ja Katjalle tärkeistä kasveista :)

  VastaaPoista
 15. Erittäin nätti ja aiheeseen sekä kirjoittajaan sopiva ilme on nyt blogilla! Tuon bannerin voisin kuvitella olla sen tien risteyksessä, jolta käännytään kotipihaasi :) Pirteää kesän alkua!

  VastaaPoista
 16. Oi, mitä täällä olikaan tapahtunut! Onpa hieno tuo "otsikko". Tuo puutausta on kyllä hyvännäköinen ja sivussa olevat kasvikuviot ovat herkät ja niistä tulee mieleen jopa kalliomaalukset.

  VastaaPoista
 17. Tuo otsikkoteksti/kuva on aivan ihana <3 Sopii tosi hyvin tähän blogiin! Ihanan rauhallinen tunnelma.

  t. Pinguliina

  VastaaPoista
 18. Jos tuo banneri siis on tuo "otsikko" niin tykkään siitä kyllä paljon.
  Taustaan olisi ehkä voinu ripottaa pienellä kädellä, jotain kivaa ja iloista väriä (näin uutena lukijana olen jotenki mieltänyt että iloiset kirkkaat värit sopii sinulle), vaikka kukka sieltä täältä värikkääksi tai lehteen sinne tänne kivaa vihreää... Poimisin ehkä bannerista tuota punertavaa tai vihreää taustaan.

  -MaijaM-

  VastaaPoista
 19. Wau mikä määrä kommentteja jo tullut =D Kiitoksia! Hyviä ajatuksia ja ehdotuksiakin teillä... pitää ruotia vielä ajan kanssa läpi. Näin yleis silmäykseltä kuitenkin tunnutta ilmeisesti tykkäävän =D

  VastaaPoista
 20. Ihanan rauhallinen ja tyyliin sopiva tausta:)
  -Laura-

  VastaaPoista
 21. aivan ihana tausta kaikkine juomuineen ja pikku kukkasineen! kuvastaa hienosti blogin oleellisia teemoja, luonnonmukainen, keväinen ja kaunis! :>

  ja osallistun täsä samalla ;>

  VastaaPoista
 22. Banneri on hieno, sopii hyvin blogiin :) taustan väri on ehkä hieman pliisu ja tylsähkö, ehkä joku ruskean/ lilan sävy voisi toimia paremmin?

  VastaaPoista
 23. Ensivaikutelma oli ristiriitainen, kun se entinen ilme vihreine sävyineen jotenkin tuntui istuvan yhteen kirjoitustesi kanssa. Mutta nyt kun olen tätä uutta muutaman lukukerran kanssa katsellut, olen alkanut pitämään sen mukavalla tavalla vanhaa ja modernia yhdistävästä dissainista. Jos jotain viilausta ehdottaisin, niin voisiko yläbanneria vähän keventää jotenkin?

  VastaaPoista
 24. Maanläheinen on sana, joka ensimmäisenä mieleeni putkahtaa. Rauhallisuus sitten. Kun aikani katson, tulee kotoisa olo. Muistan taas juureni pohjoisessa. Eikä siitä ole edes kauaa kun etelän varikseksi ryhdyin, muutama hassu vuosi vain. Pidän tästä.

  Pilke

  VastaaPoista
 25. Todella kaunis tausta, tuo vaalea harmaa on aivan ihanan värinen! Kuviot myös kauniit. Banneri on todella hienosti tehty, ihanan rustiikkinen.

  VastaaPoista