perjantai 16. syyskuuta 2011

Lapland Naturals, uusi logo ja kilpailu

Vihdoinki meillä on -oikea- logo myös Lapland Naturalsille ja tässä se on...


Nyt hyvät ystävät saatte antaa kommentteja logoon liittyen. Kaikki palaute on tervetullutta!

Vastanneiden kesken arvotaan käsityönä tehty (ei voi läheskään verrata kauppojen halpis mattoihin)ja reilun kaupan periaatteita kunnioittava piikkimatto .Arvottavan maton väri on tumman violetti ovh. 59€

Arvontaan osallistumis aika päättyy maanantaina 19.9.2011 klo 23.00

Arvonta terkuin,
Katja

11 kommenttia:

 1. Yksinkertainen, tyylikäs, kivat värit. Lappilaisuus / lappalaisuus ei kauheasti tule ilmi, paitsi nimestä, mutta voi olla ihan hyväkin. Ei kaikessa toisaalta tarvikaan olla poronsarvee ja noitarumpua ;) Koivunlehdestä tulee oitis mielleyhtymä suomalaiseen metsään, kesään, saunaan.

  VastaaPoista
 2. Kivannäköinen logo, pidän tosta värityksestä sekä häivytetyistä kohdista.
  Lehdenmallista en tunnista kasvia mutta tohon kulmaan sopii hyvin kuva.
  Hyvin luonnonläheinen ja rauhallinen yleisilme. Eli siis tykkään :)

  VastaaPoista
 3. Hieno! Selkeä ja moderni. Vihreän sävy on raikas ja pirteä. Jotenkin tuon alemman lehden epäsymmetrisyys häiritsee (omaa silmää), mutta muuten kyllä toimii. :-)

  VastaaPoista
 4. Tykkään.
  Samaan aikaan moderni ja hiukan "kotikutoinen" (HYVÄSSÄ!).

  VastaaPoista
 5. Kivat ja raikkaat värit.

  tekstin "sutut" hieman häiritsevät, mutta toisaalta fontti on jotenkin niin kiva.

  Lehtien suuntaa ehkä hieman miettisin,
  alaspäin suuntaavat lehdet vaikuttavat hieman väsähtäneitä, ihan vain kiepauttamalla ne toisinpäin logo saa uutta raikkautta ja elinvoimaa.

  VastaaPoista
 6. just hyvä! ei liian monimutkainen, yksikertainen on kaunista! kuluneen näköinen tuo kivaa ilmettä ja värit ovat kohdillaan!

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia paljon kommenteista! Ihania huomioita ja ehdotuksiakin =)

  Vielähän on aikaa huomiseen asti kommentoida, joten ne jotka ei vielä ole kerenny, niin ei muuta ku mielipiteitä kertomaan =)

  - Katja

  VastaaPoista
 8. Fontti on minun silmääni aivan kymppi! Samoin värit. Ehkä hölmöä, mutta voisiko logon toinen väri vaihtua vuodenaikojen mukaan; kevään raikas vihreä muuttuisi kesän tumman vihreän kautta syksyisen oranssin ruskeaksi ja talvella kiertyisi kylmän turkoosiksi...

  VastaaPoista
 9. Minä pidän logosta myös, fontti on hyvä; asiallinen ja selkeä, ja vihreä väri sopii hyvin. Ainut asia, mikä itseä häiritsee, on tuo harmaa väri laplandissa. Se on jotenkin ankea.

  Kokonaisuudessaan ihan käyttökelpoinen logo. :)

  VastaaPoista
 10. upea. erityisesti pidän paitsi fontin muodosta sen "suttuisuudesta". se juuri tuo sitä luonnollisuutta. pidän myös värivalinnasta. tuo harmaanmusta tuo vain korostetusti esiin vihreän. assosiaationa tulee myös mieleen musta multa, josta kasvaa vihreää luonnontuotetta. pojot graafikolle!

  VastaaPoista
 11. Kiitoksia kaikille kommentoineille!

  VastaaPoista