tiistai 6. syyskuuta 2011

Rakas apulainen

Ihmisen paras kaveri...

Onnimannimatikka laivakoirana.

Onni on minun paras ystäväni. Voisi jopa sanoa, että se on yhtiökumppanini ja väsymätön työkaverini. Onni jaksaa olla mukana yrttimetsässä, vaikka mäkäräisiä on niin, ettei hengittää pysty. Se jaksaa odotella minua verstaspäivinä puuhaillen oven toisella puolen tai pitäen seuraa mummolle. Se kulkee mukana kaupunkireissut, messut ja jahtaa myyriä ja hiiriä meidän kasvimaata tuhomasta. Se on väsymätön kaveri lapsille. Onni on meidän onni!

Nyt Onni on saanut uuden ystävän ja he jakavat mm. yhteisen intohimon ja harrastuksen... hiirenpyytämisen. Saanko esitellä Tyyne!


Tyyne on muurari Matin apulainen ja kumpikin on ollu enemmän ja vähemmän vakiokalusteita tilalla lähiaikoina. Tyyne on rauhallinen ja epätavallisen haukkumaton pystykorva.


Kiitos Onni järkkymättömästä uskollisuudesta ja pyyteettömän rakkauden luomisesta ympärillesi! Toivottavasti yhteinen matkamme tulee olemaan pitkä...

4 kommenttia:

 1. Oi, Tyyne näyttää ulkoisesti nuoremmalta versiolta enoni koiravanhuksesta, joka ei myöskään hauku!

  VastaaPoista
 2. Tyyne, Onni, Topi ja Pimu — siinä vasta koiravaljakko ;) Rakkailla koirakaveruksilla oli ihanat piharallit viikko sitten, tuli niin hyvä mieli siinä katsellessa <3

  VastaaPoista
 3. Täältähän löytyi tuttu punanuttu. "Meijän" Tyyne alias pikku-Tee :)Kyllä se vaan on niin ihana <3

  VastaaPoista
 4. Maasi: Ilmeisesti siis Tyyne ei olekkaan ainoa vähähaukkuinen pystykorva. Onkohan mulla ollu vaan ennakkoluuloja rotua kohtaan =)

  HaLo: oli kyllä vilinää ja vilskettä kerrakseen. On kyllä energisöivää kattella tuollaista kunnon piharallia ja ilakointia.

  Hanna: kiva, että olet löytäny minun blogin =D "Tynsky" on kyllä (myöskin) vieny meidän kaikkien sydämmet <3

  VastaaPoista