keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Puhdas iho- luonnonkosmetiikkaluento Roi

Lauantaina teimme Hannamarin kanssa depyyttimme Heivaa ylimääräiset kemikaalit , luentosarjassamme. Ensimmäisen osion, joka käsitteli luonnonkosmetiikkaa ja kemikaalitonta ihonhoitoa, pidimme Kauppayhtiön luentosalissa. Vaikka koko viikon jännitimme ensimmäistä yhteistä esiintymistä, niin lauantaina tuntui paikalla olevan kaksi innostunutta viilipyttyä. Kaikesta palautteesta päätellen, taidamme muodostaa Hanskin kanssa aika hyvän luentotiimin. Hannamarin rauhallinen- ja asiantunteva ja minun eläväisempi puhetyyli, teki kuuleman mukaan luennosta mukavaa ja vaihtelevaa seurattavaa.

Powerpoint esitys sai myös kiitosta. Osan ihanasta kuvituksesta on tehnyt Hannamarin mies Tuomas, eli kiitos hänelle!

Olimme keränneet luennolle omaa luonnonkosmetiikkaa, mitä itse olemme hyväksi havainneet ja kovasti näihin putelleihin tuntui kiinnostusta olevan. Yleinen keskustelu oli ainaki minusta todella antoisaa ja uskoisin monen saaneet vinkkejä mukaan, miten ja miksi siirtyä puhtaampien kosmetiikkatuotteiden käyttöön.Kiinnostunutta porukkaa riitti kosmetiikapöydän ympärillä.

Tuomas teki kaikille luennolle osallistuneille alkusmoothiet, joista mulla ei valitettavasti ole kuvia (mutta oli super hyvää!). Sitä kun itse on puuhamiehenä, niin tuo kuvailu on hieman hankalampi asia hoitaa samaan aikaan. Luennon lopuilla oli vielä pikku extra ylläki, kun kaikki sai vielä maistaa raakasuklaata, made by Rahkosten super keittiö .


Ihana lauantaiaamu kaiken kaikkiaan ja positiivisen vastaanoton vuoksi, odotamme seuraavia luentoja enemmän kuin innolla. Näistä luennoista laitan tarkempaa infoa myöhemmin ja Hannamarin kans luvattiin tehdä niistä tietysti vielä entistä innostavampia!

Vaikka puhuimme lauantainakin tiukkaa ja vakavaakin asiaa, välillä aiheesta jopa nipottaen, niin silti haluamme muistuttaa kaikkia, ottamaan elämässä löysin rantein turhia ressaamatta. Niin mekin teemme!

Sivuvaikutuksia liiallisten kemikaalien käytöstä(kö)?!!

Kiitos kaikille ihanille luennoilla oleille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti