tiistai 25. lokakuuta 2011

Radio hommeleita... ei oo helppoo!

Huh, että on lähiaikoina sattunu ja tapahtunu! Tässä on vaikka minkälaista hommaa ilmaantunu ja yks niistä on oma radio-ohjelma!!! Elikkäs aletaan Hannamarin kans pyörittään omaa ohjelmaa nimeltä Heivaa ylimääräiset kemikaalit Iskelmä Rovaniemen taajuuksilla 89,3Mhz.


Meidän aivotuksia voi kuunnella noin 10 minsan verran tiistaisin ja torstaisin klo 9,30 ja uusintana 14,22

Ensimmäisessä jaksossa kerroimme hieman itsestämme ja jäykkäähän tuo tuntuu vielä olevan. Eiköhän tässä ajan myötä opi puhumaan vähän "normaalimmin". Osa jäykkyydestä voi kyllä johtua siitä, että meillä meinasi mennä koko homma ihan käkätykseksi ja jouduttiin ihan tosissaan tsemppaamaan, että saatiin edes jotain kunnollista nauhalle. Nauhurissa oli siis enemmän meidän kikatuspuhetta, ku oikeaa asiaa, heh heh...

Tarkoitushan ei olekkaan vetää millään synkällä kaavalla, vaan kevyesti höpötellen. Mahdollisesti saadaan jonnekki nettiin myös näitä "huikeita" tuotoksia. Silloin on mahdollista muidenkin kuin Rovaniemeläisten niitä kuunnella. Iskelmä Rovaniemihän on paikallisradio, josta saa nauttia vain me Rollolaiset.

Me tehdään näihin ohjelmiin myös haastiksia ja ens torstain ohjelmaanki, ollaan käyty Luomun tiimoilta haastatteleen henkilöitä. Meillä on todella hyviä aiheita kehitelty loppuvuodelle, että ihan jännällä itsekki odottelen.

Aika mielenkiintoista ja hektistä tämä meikäläisen elämä tällä hetkellä, mutta eipä käy ihan tylsäksi ja yksitoikkoiseksi! Kiitos myös, että jaksatte näitä pitkiä bloggausvälejä. Kirjottelen kuulumisia aina kun kerkiän. Ihanaa syksyä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti