torstai 10. helmikuuta 2011

Haluatko osallistua LapCreamin uusiin kampaamohoitoihin?

Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana ensimmäisissä LapCreamin hius- ja päänahanhoidoissa. Hoidot voi saada alle puolen hinnan, jos haluaa liittyä meidän koulutusmateriaalin ja testien tekoon. Hoidettavan tulee sitoutua 5 kerran hoito- ohjelmaan ja kirjalliseen raportointiin hoidon etenemisestä ja tuloksista. Myös kuvia opetustarkoitukseen tullaan ottamaan, mutta ei välttämättä kaikista hoidettavista. Tähän ryhmään olisi siis viellä muutamia paikkoja vapaana.

Testattavilla henkilöillä pitäis olla jokin seuraavista ongelmista:
- hiustenlähtöä
- pälvikaljua
- kuiva hilseilevä päänahka
- atooppinen tai psoriasis päänahassa
- todella kuivat tai vaurioituneet hiukset ja päänahka
Mikäli sinulla on jokin muu päänahan ongelma, voit myös ottaa yhteyttä, niin katsotaan sopisitko sinä hoidettavien porukkaan.

TurvehaudeHoito ohjelma sisältää: alkutilanteen kartoitus, hoitosuunnitelma, haude hoidot joko turpeella, kehäkukkaöljyllä tai katajaöljyllä. Hiusten pesun Linnean luonnonkosmetiikka shampoilla. Päänahan hieronnan pesun yhteydessä. Kuivauksen ja föönikampauksen. Hoidon aikana tarjoillaan myös LapCreamin luomu yrttiteetä.
Hoidot suoritetaan Parturi- kampaamo SaSa:ssa (Koskikadulla, Rovaniemen keskustassa)

Hoito-ohjelman hinta on 150€ sisältää 5 hoitokertaa (ovh. 5x300€ yksittäis hinta 65€). Jos et saa apua ongelmaasi, saat rahasi takaisin.

Mikäli sinua kiinnostaa osallistua hoitoihin niin ota minuun yhteyttä.
Ilmottautua voit sähköpostilla info@lapcream.com tai soittamalla numeroon 0400- 391656. Kerrothan myös tilanteestasi ja ongelmastasi mihin halausit hoitoa kokeilla.

Edit: laskimme testihoitojen kustannuksia, eli 5 kerran hoitosarja maksaa testihenkilöille 100€ yhteensä. Näillä kustannamme materiaali ja pakollisia kuluja.

4 kommenttia:

 1. Hei Katja,

  arvaa harmittaako? Siis tämä välimatka kun luin tuosta kampaamokokeilusta. Asun Espanjassa ja viime kesänä ostin teiltä Wanhoilla MArkkinoilla turveshampoota; olin kärsinyt puoli vuotta pelottavan kiivaasta hiustenlähdöstä ja erittäin ärtyneestä ja punaisesta päänahasta. Arvaa paljoko rahaa ja hermoja oli mennyt eri aineden, sisäisten ja ulkoisten , hankintaan. Olen ikäni suosinut luomu- ja luontaistuotteita ja turve, suopursun ja nokkosen ohella, on intuitiivisesti aina vetänyt minua puoleensa. Ostin siis sen turveshampoon ja heti ensimmäisen pesun jälkeen pääni rauhoittui, sisältä ja ulkoa. Ostin vielä 3 pulloa lisää ja niistä riitti joulukuulle sakka vaikka pesen hiukset 3-4krt viikossa. Nyt päänahka on ok eikä hiuksia lähde. Hienoa, että olette jaksneet kehittää tuosta mustasta Lapin kullasta niin loistavan tuotteen.( äitisi kertoi että ei se ihan niin yksinkertaista ollut...)

  VastaaPoista
 2. Hei Arja,
  Minä muistankin sinut kesältä. Espanja on todellakin hieman kaukana täältä, että harmi kun et pääse hoitoihin. Tosi kiva kuulla, että olet saanut turveshampoosta ongelmaasi apua. Tuosta turveshampoosta on tullut valtavasti hyvää palautetta. Turve on tehokasta tavaraa, mustaa Lapin kultaa, niin kuin sanoit.
  Tuota omaa sisäistä ääntä kannattaa kuunnella, sillä se on miltein aina oikeassa. Keho tietää parhaiten mikä sille sopii ja mitä se kaipaa. Niin kuin ruuankin kanssa, jos jokin ällöttää niin ei kannata syödä, vaikka sen pitäisi olla kuinka terveellistä. Pojallani esimerkiksi oli tässä ilmeisesti jokin puutostila ja me jouduimme piilottamaan häneltä kalanmaksaöljypullon, ettei olisi sitä salaa käynyt kaatamassa kurkkuunsa. Että näinkin voi olla =D

  SaSa ottaa nuo hoidot vakio tarjontaan, joten niitä on kyllä saatavilla myöhemminkin. Toivottavasti kesällä tulet taas käymään. Tulethan sitten kertomaan kuulumisia meillekkin.

  Katja

  VastaaPoista
 3. Hei,

  terveiset täältä Andalucian aurinkoisesta aamusta. Olemme kyllä tulossa, eikä vain käymään; nelilapsisen katraamme nuorin aloittaa syksyllä eskarin ja Steinerkoulu siellä odottaa. Esikoisemme on jo Rovaniemellä armeijan vihreissä ( ollut leireilemässä raittiissa kelissä koko viikon...). Yhdeksän vuoden jälkeen teemme siis paluuta kotikonnuillemme. Monta kysymystä on vielä vailla vastausta mutta asioillahan on onneksi taipumus järjestyä kun ei tyhyjää hötkyile... Työsarkaa jatkanemme siellä luontaishoitojen parissa. Kesällä nähdään!


  Arja

  VastaaPoista
 4. Arja,

  Kiva kuulla, että Rovaniemi kutsuu jälleen =) Kyllähän täällä on vaan niin mukava olla. Ei ole sen jälkeen varsinkaan, kun lapset siunaantu maailmaan, haluttanut enään maille vierahille. Vierailut ja reissut ovat ainakin tähän asti riittänyt...
  Steinerkoulun eskari on kyllä aivan ihana paikka. Ollaan joskus käytetty niiden tiloja omiin koulutuksiinkin. Niin ja asioilla todellakin on tapana järjestyä, joten ottakaa rennosti vaan.
  Tervetuloa takaisin!

  VastaaPoista