perjantai 25. helmikuuta 2011

Linnea tuotesarja

No nyt olis sitten luvassa sitä infoa Linnea tuotesarjasta...

Tuotesarjan periaatteena on ollut ekologisuus ja puhtaat raaka-aineet. Tarkoitus on tehdä toimivia tuotteita ilman turhia lisäaineita ja että tuotteissa tulisi esiin laadukkaiden raaka-aineiden parhaat ominaisuudet.
Lapin puhtaassa luonnossa kasvaa monia kasveja, jotka vaikutukseltaan edistävät ihon ja kehon hyvin vointia. Nämä vaikuttavat aineet on Linnea tuotesarjassa käytetty hyväksi.
Linnea tuotesarja painottaa puhtautta ja ihon hyvinvointia. Käytämme ainoastaan raaka-aineita, jotka myös Ecocertifikaatti hyväksyy. Tuotevalikoimamme on kasvava ja esimarkkinoinnin, jälkeen tulemme laajentamaan myyntiverkostoamme.


SHAMPOOT

PUOLUKKA- LAVENTELI: Shampoo sopii vaurioituneille ja rasittuneille hiuksille. Puolukkan sisältämät vitamiinit ravitsevat päänahkaa ja parantavat verenkiertoa. Shampoon sisätämä silkkiproteiini, jota saadaan merilevästä, antaa hiukselle silkkisen ja terveennäköisen pinnan. Laventeli rauhoittaa rasittunutta päänahkaa ja luo tuoksullaan rentouttavaa ilmapiiriä.


TURVE: Turveshampoo sopii hyvin ongelmalliselle päänahalle. Jos kärsit hilseilevästä tai kutiavasta päänahasta on turveshampoo todella hyvä rauhoittamaan päänahkaa ja vilkastuttaan verenkirtoa. Turveshampoo sopii hyvin herkille ihmisille, koska se ei sisällä lainkaan edes luonnon eteerisiä tuoksuaineita.


TURVE- ROSMARIINI: Shampoo toimii kuten pelkkä turveshampoo, eli sopii kutiavalle ja hilseilevälle päänahalle. Rosmariini antaa ihanaa tuoksua ja toimii myös antibakteerisesti.

KASVOJEN HOITO

PUOLUKKA-LAVENTELI KASVOJENPUHDISTUSGEELI: Päivittäiseen kasvojenpuhdistukseen. Poistaa hyvin myös meikin ja jopa silmämeikin. Puolukka antaa vitamiineja ja laventeli rauhoittaa ärtynyttä ihoa.


PUOLUKKA-LAVENTELI KASVOVESI: Voidaan suihkuttaa joko vanulapulle tai silmät kiinni suoraan kasvoille. Virkistää ja ravitsee ihoa. Rauhoittaa punoitusta ja puolukan vitamiinit parantaa ihon joustavuutta. Puolukan happamuus voi saada lievän AHA-happon kaltaisen reaktion aikaan, eli ihon verenkierto voi vilkastua. Aineenvaihdunta ja kuona-aineiden poistuminen näin ollen paranee. Tämä näkyy punoituksena kasvoveden käytön jälkeen. Punoitus laskee kuitenkin pian. Ei tarvitse pestä pois.


PUOLUKKA-SAVI KASVONAAMIO: Syväpuhdistaa ihoa. Luonnonjogurttiin sekoitettuna, antaa iholle luonnollisen kosteuden. Voidaan myös sekoittaa muuhuunkin nesteeseen, kuten yrttiteehen, mehuihin tai veteen. Annostus luonnonjogurtissa on noin teelusikallinen savea ja samanverran jogurttia.VARTALO

PUOLUKKA-LAVENTELI SOKERIKUORINTA: kuorii ihon epäpuhtaudet todella tehokkaasti. Sokeri kuorii ja suola imee kehosta nesteitä. Laventeli rauhoittaa ja antaa ihanaa aromaattista hoitoa. Puolukka vapauttaa vitamiineja. Kookosöljy antaa iholle ihanan tehohoidon. Laventeli saippua pesee samalla puhtaaksi. Ei tarvitse käyttää saippuaa kuorinnan jälkeen, vaan jättää öljy vaikuttamaan iholle.


Tähän mennessä olemme myyneet Linnea sarjaa vain tapahtumissa. Jälleenmyyntipaikkoja on tällä hetkellä SaSa- Rovaniemi ja Luontaistuote Maria Rovaniemellä. Laajennamme jälleenmyyntiverkostoa jatkuvasti.

Palautetta tuotesarjasta on tullut aika paljon ja varsinkin turve shampoot ja kasvojenhoito tuotteet ovat tuntuneet löytäneen tien ihmisten sydämmiin.

Mikä parasta, Linnea tuotesarjaan on tulossa myös täyttöpakkaukset kevään aikana!

1 kommentti:

  1. Niin ja nämä kuvat on muuten otettu vielä vanhalla kameralla, niin kuin ehkä huomaa =)

    VastaaPoista