tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäivänä ihanana...

Laitanpas kuvina sen, mitä meidän ihana ystävänpäivä piti sisällään...

Iinan päiväkotiaskarteluja


Lapsilla oli kova hinku puuhailla ystävänpäivän puuhailuja, joten teimme lankakukkasia. Täytyy sanoa, että meidän potsulla on aikasta hyvä värimaku, vai mitä oletta mieltä kukkasesta? Enpä olis ite tuollaisia värejä ottanu, mutta kukkasesta tuli todella hieno!
Välillä pitää saada herkutellakki ja lapsilla olla herkkuhetkiä myös. Ei saa aina olla kyny vanhempi, eihän. Samalla saa itsekkin hieman mutustella nameja. En kuitenkaan ihan antanu pahalle valtaa, vaan nämäkin namut on tehty oikeasta neitsytkookosöljystä, raakakaakaosta, luomukanelista, hunajasta ja... Kellogsin muroista, heh heh!


Onnia ei unohdettu, vaan kaikki halaili vuorollaan ja toivotteli ystävänpäivää. Onnilla oli riehakas ilta ja narut lenteli... Oikein oli onnellisen oloinen, vaikka tuskin ymmärsi ympärillä olevaa höösiä. Oma pikku turilas <3

Kameraa testailtiin mielenkiintosin tuloksin... Yhdessä oloa ja rentoa meininkiä...


Niin ja ei olis uskonu, kun pukki toi ds:n taloon, että kuinka sosiaalinen tuo peli oikeastaan voikaan olla. Läheisyyttä sanan varsinaisessa merkityksessä, hih =D


Muistaa kuitenki pitäisi, että ystävänpänpäivä on j o k a p ä i v ä! Ei pelkästään kerran vuodessa! Joten muistakaamme ilmaista lähellä oleville sydämmen tunteet myös näinä muina päivinä ja keskellä kiireisintä arkea.

Rakkaus on tehty jaettavaksi <3

2 kommenttia:

  1. ihania ootte tätin kullat <3
    me kävästiin hellun kanssa kuoharilla ja lappaksilla (lappilaisilla tapaksilla) kun lapset oli harkoissa :)

    VastaaPoista
  2. Sanna-täti; mistäs tällasia lapaksia saa? Ihana nimi oivallus, hih =D

    VastaaPoista