sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Luontoäidin hevoset arvontaHeissan täältä pakkasen keskeltä! Meillä on mittari huitonu -30 asteen ylä ja alapuolella jo yli viikon. Huh, nyt tuntuu, että pakkanen sais jo riittä, jotta pääsis kunnolla ulkoilemaanki. Onni raukka karvaton, on ihan helisemässä tällä säällä. Ei ole raasu pitkiä lenkkejä käyny, vain ne isoimmat "tarpeet" ja äkkiä sisälle. Sitten Iinan sänkyyn lämmitteleen. Raasukka!
Neiti sai ekaa kertaa elämässään ihka uudet sukset ja odottaa kuin kuuta nousevaa, että pääsis niitä testaamaankin. Tähän asti ollaan saatu tai ostettu sukset käytettynä, mutta nyt ei enään löytyny lähipiiristä käytettyjä ja ajattelin, että käyttökin alkaa olemaan sitä luokkaa että välineiden on syytä olla hyvät. Lauhtumista odotellessa...

Mutta asiaan!!! Huomasin tuossa, etten ole vissiin (tai sitten en vaan muista) julkassu täällä blogissa Luontoäidin Hevoset sarjan arvontaa. Elikkäs tuotesarjan sivuilla on kysely "Mitä tuotteita käytätte eniten hevosesi arjessa?" Kyselyyn on aikaa vastata vielä tänään, joten hip hop heppojen omistajat vastaileen. Linkki sivuille löytyy täältä. Kysely onkin siinnä sivuilla ensimmäisenä. No palkinnosta sitten sen verran, että onnekas saa kattavan tuotepalkinnon Luontoäidin Hevoset sarjasta, joten ainutlaatuista laatua saatavilla!

Arpaonnea kaikille! Me jäädään tuijotteleen pakkasmittaria...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti