lauantai 4. helmikuuta 2012

Salonki Luonnon Kauniit, Tornio

Hip ja hei kaikki Torniossa ja lähiseudulla asuvat! LapCream on saanut uudet edustajat Salonki Luonnon Kauniista. Kävin itsekkin tutustumassa paikkaan ja samalla pidin pikku koulutuksen tytöille tuotteista. Voi kuinka ihana paikka onkaan!Luonnon Kauniit salongista löytyy ekokampaaja Marjo ja ekokosmetologi Riikka. Riikalla on myös muita hyvinvointipalveluja kuten kuumakivihieronta, fysioterapia, lynfaterapia, akupunktio ja perinteinen hieronta. Paikka on ollut auki kohta vuoden ja hyvä vastaanotto on yllättäny tyttäretkin. Kalenterit täyttyy monta viikkoa eteenpäin, joten selvää on, että puhtaampi kauneudenhoito kiinnostaa ihmisiä näilläkin leveysasteilla.
Jotenkin paikasta ja tyttäristä tuli mieleen lempi paikkani täällä Rovaniemellä, eli Natural Beauty. Paikan henki oli juuri samanlainen ja samoista asioista tunnuttiin puhuvan, kun Rollonki tyttöjen kanssa. Kaipa tälle alalle hakeutuu tietyn tyyppiset ihmiset ja silloinhan yhteinen aaltopituus on helppo löytää. Riikan ja Marjon kanssa puhuttiinkin siitä, että tällä alalla tuntuu olevan sellanen yhteen hiileen puhaltamisen meininki. Piirit on kuitenkin aikasta pienet, niin tästä on hyötyä taatusti kaikille. Ekokampaajatkin kuulema pitää tiiviisti yhteyttä toisiinsa, auttavat toinen toisiaan ja tietysti jakavat uudet tuulahdukset ja uutiset. Voiski sanoa, että luonnontuote- ja hoitoala onkin hyvän tuulen ala. Täällä ei hapannaamat pärjää ja tuskin hommaan edes pyrkii.


Salongista löytyy todella laaja valikoima luonnonkosmetiikka tuotteita. Tytöt naureskeliki, että sarjoja on vaan jotenki kertyny vuoden aikana. Kaikki ihana ja kiva kiinnostaa ja niitä sitten haluaa ottaa myyntiinki. Varsinkin pakkaukset luonnonkosmetiikassa on nykyään ihastuttavia ja se on kuulema jo yksi ostamisen syy, ainakin Marjon mielestä. Komppaan Marjoa!

Joten piipahtakaahan ihmiset hoidoissa, kampaajalla tai muuten vaan kattelemassa tuotevalikoimaa. Rovaniemen Ikean vierailijatkin voi pyörähtää vaikka ekokampauksen hakemassa samalla, sillä välin kun odotellaan tänne omaa ekokampaamoa (pliiiiiis tulispa pian!).

Marjo ja Riikka
Suosittelen paikkaa lämpimästi enkä tietenkään vähiten sen takia, että tyttäriltä löytyy kaikki LapCreamin tuotteet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti