maanantai 6. helmikuuta 2012

Luontoäidin Hevoset- tuotepaketin voittaja

Nyt on arvonta suoritettu, mutta käynpäs ensin pikaisesti läpi, mitä kyselystä selvisi.Ääniä tuli 71kpl, mikä on todella mahtavaa, kiitos teille! Ehdottomasti ykköseksi nousi ötökkäkarkoite (29ääntä). Kakkoseksi 14 äänellä suoriutui Joku muu tuote, minkä kohdalla saitte kertoa tuotteesta mitä käytätte. Näistä muista tuotteista nousi probolis tipat suosituimmaksi. Myös mm. aloevera mainittiin ja msm- voide. Selvitys suihke sai myös ääniä ja se oli kommentointiosiossakin mainittu. Yllättäen (siis minulle yllättäen) tämä tuote on aika paljon käytetty. Kärjessä kamppaili vielä haavojen puhdistus aine ja muut tuotteet olivatkin sitten tasaisesti perää pitämässä.

Kaiken kaikkiaan kyselyn tulokset oli minulle todella silmiä aukaiseva. On todella tärkeää, että tuotekehitystä tehdään nimen omaan tarpeeseen, eihän sillä muuten ole mitään merkitystä. Markkinoilla on lukuisia tuotteita, mutta luonnollisia vaihtoehtoja todella vähän. Vielä jos puhutaan kotimaisesta, niin siihenpäs se sitten jääki. Eläinpuolella tuntuu myös olevan yksi asia ihan retuperällä, nimittäin esteettisyys! Miksi ihmeessä eläinsarjojen pitää olla niin ankean näköisiä ulkoisesti. Ei yhtään silmää viehättäviä kokonaisuuksia. Toivottavasti tässä suhteessa osattaisiin myös tehdä erillaista sarjaa. Nimittäin miksi olla ja tyytyä ankeaan, jos voi olla wautsiki wau wau!
Noh, kauneus on katsojan silmässä, mutta toivon että monella on samanlaiset silmät kuin meillä...


Kataja- ja nisäöljy

Heppaihmisille tiedoksi, että monia näistä kärkituotteista meillä on jo kehittelyssä. Tämä kysely osoitti, että oikeilla jäljillä ollaan. Inspiraatio on nyt huipussaan, kun saa tätä kautta uskoa siihen omaan tekemiseen. Toivottavasti saadaan tuoteuutuuksia pian markkinoillekkin...ehkä jo kesämarkkinoille!

Muutenkin toivon ihmiset, että jos käytätte Luontoäidin Hevoset- sarjaa, niin antakaa palautetta. Hyvässä ja pahassa. Koska palautteen saanti on sitä arvokkainta, mitä tuotteiden kehittelijät voivat saada. Vain sillä tavalla voidaan kehittää hommaa parempaan suuntaan. Palautetta voi antaa joko täällä blogissa, facebooksivuilla tai osotteeseen info@lapcream.com

Tuotepalkinto

Ja sitten itse asiaan! Luontoäidin Hevoset tuotepalkinnon, mikä sisältää Turve-savi hauteenTurve-Rosmariini shampoon, Kavioöljyn, Katajaöljyn ja Pihkavoiteen on voittanut Suvi Mykkänen! Onnea voittajalle!

Otathan minuun yhteyttä sähköpostilla info@lapcream.com niin voin lähettää sinulle palkinnon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti