maanantai 29. lokakuuta 2012

Luistelua ja yhdessäoloa

D- vitamiini hässäkän jälkeen on hyvä kirjotella hieman kevyemmistä aiheista... Meillä on nimittäin parhaimmat luistelujäät vuosikausiin! Pakkasta on ollu ja lumi on odottanut tulemistaan, mikä on mahdollistanu todella ihanan sileät jäät. Monena vuotena on käynyt niin, että lumi on tullut samaan aikaan pakkasten kanssa ja luistelu luonnonjäällä on ollu vaan haave. Meillä kun ei luistelupaikkaa lähettyvillä ole, vaan aina joutuu lähtemään autolla kymmenien kilometrien päähän. Ja mikäs se luistellessa tällaisissa maisemissa...
Pakkaspoika oli tehnyt lumikukkasia jäälle.

Ja kyllähän sitä sitten viikonloppuna luisteltiinkin. Olen todella onnellinen, että viimevuonna panostin omiin luistimiin. Nimittäin edelliset luistelukerrat ovat olleet kouluajoilta. Voi mahoton, kuinka mukavaa olikin koittaa väännellä piruetteja, kiemuroita ja kuvioita. Tasapainossa oli kyllä hieman hakemista kouluaikoihin verrattuna.


Kieli keskellä suuta...

Piruetti pipsan piruetteja =)
Iinalla ja Pekalla on muuten minun isän tuomat haalarit, jotka maksoi kokonaista pari euroa. Viime talvena oli nimittäin metsähallituksen omalle porukalle myyntitapahtuma, missä myytiin mm. näitä vanhoja safarikäytössä olleita haalareita. Ihan huiput haalarit, juurikin tähän "rönttä" aikaan. Ei tarvitse huolehtia, että lapset likaa kamppeensa tai että monet "jääliu-ut" jättää kulumajälkiä. Lisäksi haalareissa on pepun ja polvien paikalla lämmikevahvikkeet, eli parhaat haalarit myös jäällä istumiseen ja kököttämiseen.
Lauantaina ja sunnuntaina, meillä oli seurana minun raksu kummipoika siskoineen ja eihän noita kakaroita meinannu jäältä pois saada. Meillä oli niiin huippu viikonloppu, että huh huh! Kävi vieraita, ketä näkee harvoin ja oltiin vaan kotosalla. Huomasin tänä aamuna, etten ollut kerennyt koko viikonloppuna käymään koneella. En ollu edes muistanu internetin isoa maailmaa, joka oman työnki puolesta jo muodostaa pakollisen viha-rakkaussuhteen. Mulla oli niin ihana viikonloppu, että herkistyinpäs tekemään tällaisen videopläjäyksenki...Kiitoksia kaikille teille rakkaille!
Talvi on ehdottomasti parasta, sanon ma!!!

5 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän ihanan näköistä! Ihan kateeksi käy, kun itse en viikonloppuna päässyt. Mutta ei kyllä tänä aamuna pieni lumipeitekään haitannut Vikajärvellä.

  VastaaPoista
 2. Kaikki ihanat rakkaat sielä <3 kummipoikia ja niiden siskoja! ja sieki herkku :D

  VastaaPoista
 3. TuijaK, kerranki toivoo, ettei lumi sataisi vielä ;) On meillä kyllä ihan uskomattomat maisemat asua ja elää!

  Sanna, oli kyllä todella ihanaa! Kiitti itsellenne rakkaat =D

  VastaaPoista
 4. On kyllä nättiä ja ihana video :)

  VastaaPoista
 5. Päivä oli kyllä ihana =) Snowman on jo aika kulutettu biisi, mutta minusta tähän pätkään ei sopinu mikään muu. Ja kyllähän hyvät biisit kulutusta kestääkin ;)

  VastaaPoista