keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Heivaa ylimääräiset kemikaalit Oulun Kuukorennossa


Kemikaalit tarkassa syynissä...
Hellurei Oululaiset! Nyt met tullaan jälleen heivaamaan kemikaaleja ja sieltä kosmetiikan puolelta taas vaiheeksi. Kysynnän vuoksi laskeudumme kevyin siivin ykkösluennon, eli Puhdas iho, teemalla Oulun Kuukorentoon 13.11 tiistaina klo 17-noin klo 20. Ja muistutukseksi vielä, että mitä asioita me käsitelläänkään tuolla Puhdas iho- luennolla...

Luennolla käsitellään ulkoista ihonhoitoa ja sitä, miksi valita fiksummin. Luennolla vastataan kattavasti mm. seuraaviin kysymyksiin:
  •  Mitä on luonnonkosmetiikka
  • Päivittäisen kosmetiikan kemikaalit
  • Mikä ihmeen INCI-lista?
  • Ovatko apteekkituotteet parempia kuin markettituotteet?
  • Kosmetiikan 5 pahinta myrkkyroistoa
  • Onko luonnon-, ja luomukosmetiikalla eroa?
  • Mitä kemikaalikosmetiikan tilalle — luomukosmetiikasta löytyy oivat haastajat!
Luennon aikana kerromme omakohtaisia kokemuksiamme luomukosmetiikkaan siirtymisestä ja siitä, miksi teimme niin. Pääsette myös hiplailemaan luomukosmetiikkatuotteita, jotka ovat meidän omassa päivittäisessä käytössämme ja saatte listan paikallisista-, ja nettikaupoista, joista itse tuotteemme tilaamme.

Luennon hinta on 45€ ja se sisältää todella laajan kirjallisen materiallin. Tällasta infopläjäystä saa kyllä muualta hakea.

Olemme luoneet hommasta facebooktapahtuman, johon kannattaa myös liittyä, jos on paikalle tulossa. Sinne nimittäin jaetaan ajankohtaista infoa iltamasta. Tervetuloa mukaan naisten lisäksi myös miehet, koska kosmetiikka ja hygieniatuotteet eivät ole ainoastaan naisten humputusta ;)

HUOM! ennakko ilmottautumiset Kuukorentoon p. 044-7591110

 
KAIKKI LUENTOON OSALLISTUVAT SAAVAT -10% ALENNUKSEN KOSMETIIKASTA KUUKORENNOSTA TEHDYISTÄ KOSMETIIKKAOSTOKSISTA SAMAN PÄIVÄN AIKANA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti