tiistai 30. lokakuuta 2012

Pässinpökkimät

Kerroinki eilen, että mulla oli ihan huippu ihana viikonloppu. Pakko jatkaa hehkutusta vielä yhdellä postauksella. Sain nimittäin yhdeltä ystävältä, joka kävi pääkaupunkiseudulta kyläilemässä, pienen lahjan. Tai ei edes kovinkaan pientä, kun tietää millaisen vaivan ja ajan tän näkösten sukkien tekoon vaaditaan.


Sukkia on muuten tosi vaikea kuvata, kun ne on itsellä jalassa, hi hi! Voin sanoa, että nää kaunistukset on nyt kokeiltu luistelussa kuin myös yöllä kylmäisiä varpaita lämmittämässä ja ihanat on! Mulla on kumma iho, kun se kestää lähes kaikki villavaatteet ihan paljaalle iholle. Joillakin kun se alkaa heti kutittaan. Rakastan pitää villiksiä yöllä, vaikkei mulla edes palelis. Varpaat on tärkein asia pitää lämpimänä hyvien unien takaamiseksi. Liekkö jo pelkkä tieto siitä, että villasukat on jalassa, takaa mulle kunnon zetat. Puhdas villa vaan tuntuu niin sika hyvältä varpailla.

Nää sukat onki ihan spesiaalit, kun ne on kudottu suomalaisen lampaan värjäämättömästä villasta. Langassa on jopa jäljellä oma luonnollinen rasva ja aavistus ihanaa lampaan tuoksuakin. Tällaisia niiden villaisten kuuluiski olla! Kiitos sinulle rakas Heli näistä ihanista pässinpökkimistä!

2 kommenttia: