perjantai 25. marraskuuta 2011

Flores Farmin kookoslastut

RRRRRRakastan kookosta! Joten pakko vinkata yhdestä ihanasta namista, minkä Janne bongas Helsingin Ruohonjuuresta .


Flores Farmin kookoslastuissa on kivasti purtavaa ja ne ovat mmmmm... todella mehukkaita! En ole oikeastaan missään kookostuotteessa maistanu vielä tällaista mehukkuutta. Kookoksen öljyt ovat vielä tallella ja maku on näin ollen täyteläinen. Syy siihen lieneen valmistustavassa. Nimittäin lastut valmistetaan raakaruokamenetelmien mukaan, eli kuivauslämpötila on alle 45 astetta. Kookosta ei myöskään puserreta eikä hierretä, jotta maku säilyisi.

Maahantuoja kertoo sivuillaan, että koko tuotantoprosessi tapahtuu käsipelin alusta loppuun. Kookokset tulevat pienviljeliöiltä, jotka ovat luomuvalvonnan alla. Kuulostaa aika hyvältä!


Jos valmistat itse esimerkiksi myslisi, niin tässä on kyllä oiva lisä heittää sekaan. Meillä nämä menee ihan karkkeina, naposteltaessa. Rollossa en ole tähän merkkiin ainakaan ite törmänny, mutta pikaisella googletuksella, lastuja löytyy ainaki hyvinvointi.fi nettikaupasta hintaan 5,59€

Sainkin yhden herkullisen idean, mitä näistä lastuista voisi tehdä... kirjottelenpas siitä sitten kun saan idean toteutettua käytännöksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti