tiistai 8. marraskuuta 2011

Vihreä viikonloppu Helsingissä

Aikahan tässä vierii niin, ettei mukaan meinaa keretä. Varasin Helsingin matkan lippuja, kaaauuuuuan aikaa sitten ja ajattelin reissuun olevan pitkä aika. Suunnitelmissa oli tehdä listaa paikoista, missä olisi kiva käydä. Kerranki kun on hieman "ylimääräistäki" aikaa kuljailla pitkin paikkoja. Mutta mutta, reissuun lähtö on jo huomenna, enkä ole asiaa kerennyt pahemmin miettimään.Matkan tarkoitus on kuitenkin viikonlopun ELMA-, lemmikki-, metsä- ja kädentaitomessut. Viikonloppua markkinoidaanki Vihreä viikonloppu nimikkeellä ja minusta se kuvaa tapahtumaa aika hyvin. Jännällä odottelen, mitä kaikkea mielenkiintoista messuilta löytyy. Niin ja tietysti niitä mahdollisia yhteistyö ja jälleenmyyjä kumppaneita olen sieltä bongailemassa....

Ihanaa on se, että kerranki varasin Helsingin visiittiin ylimääräistä aikaa. Siippa lähtee mukaan ja lapset menee mummolaan, joten nyt on myös saatavilla sitä kaivattua quality aikaa. Faktahan on se, että pienet lapset ja yritys elämä syö liian usein aikaa parisuhteelta ja jos siihen ei erikseen kiinnitä tarpeeksi huomiota, niin seuraukset voi varmaanki kuvitella. Meillä on myös ollu omat ongelmamme, mutta tärkeintä on niiden tiedostaminen ja puhuminen, puhuminen ja puhuminen... niin ja yhteinen Helsingin reissu, heh heh!

Mutta, koska meillä on keskiviikosta lauantaihin aikaa pyöriä pitkin Helsingin perukoita, niin antakaahan ihmeessä vinkkiä, mitkä on niitä MUST GO paikkoja??!!

Ajatuksena on käydä myös Hesan kirppareilla kattomassa, että onkohan siellä paremmat tarjonnat kuin täällä Lapissa. Mutta muitakin ideoita otetaan vastaan... Perjantaille on varattu pöytä aika mielenkiintoisen olosesta ravintolasta. Siellä kokoonnutaan rakkaiden Helsingissä asuvien ystävien kanssa, joita tulee välimatkojen takia nähtyä aika harvoin. Ehkäpä sitten bloggailenki ravintelista tai kun jotain mielenkiintoista vastaan pösähtää.

HELSINKI täältä tullaan!!!...

2 kommenttia:

  1. Kannattaa ainaki käyä Caneli-smoothiebaarissa. Se on Punavuoressa, Iso Roobertinkatu 46 C. Sitten nämä perusjutut, kuten Kampin Ruohonjuuri, Punnitse&Säästä.

    Syöntipaikoista suosittelen mm. Silvopleetä (Toinen linja 3), La Torrefazionea (Aleksanterinkatu 50) ja Artesanaa (Kulmavuorenkatu 2), nam.

    Myös keskustassa oleva Maatilatori (Lasipalatsi Mannerheimintie 22–24) on aivan ihanan tunnelmallinen ja herkullinen paikka <3 Jatkan listaa illalla. Ihanaa reissua rakkaat! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkeistä! Suurin osa noista tulikin käytyä. Nyt ku vielä kerkiäis bloggaileen ;)

    VastaaPoista