maanantai 21. marraskuuta 2011

Vääntöä rasvoista

Sattuko joku lukemaan Lapin Kansan 16.11.2011 olevan jutun rasvoista? Jos luit jutun, niin käyhän ihmeessä myös lukemassa HaLon aivan huippu vastine "Perusteetonta rasvajournalistia" . Ja toki muutenkin jutun lukeminen kannatta...

Kuva HaLo:n blogista.

On ihan uskomatonta, mitä lehteen kirjoitetaan ja herää vaan ajatus siitä, että kuinka paljon painetaan mustaa valkoisella, ilman tarkempaa taustatietoa? Ihmisillä kun on tapana aina uskoa kaikki mitä lehdessä lukee!

3 kommenttia:

 1. Tuo Lapin Kansan juttu oli ihan järkyttävä, mutta onneksi Hannamari pistää upeasti kampoihin luonnollisuuden ja aidosti terveellisten rasvojen puolesta! Toivon mukaan mahdollisimman monet lukevat vastineen!

  Ja juu...uskomatonta, miten kritiikittömästi monet isojen lehtien artikkelit usein omaksutaan tosi faktoina.

  VastaaPoista
 2. Pitääpä käydä lainaamassa naapurilta Lapin Kansaa...

  VastaaPoista
 3. Mustikkatyttö: Juttu oli kuulema ollu muidenki paikkakuntien lehdissä!!! Se on todellaki harmi, että ihmiset usein tosiaan mieltää kaiken kirjoitetun olevan se oikea totuus. Hannamari teki kyllä huippu työn, jutun kirjottaessaan.

  Maasi: kannattaa lainata lehti naapurista, niin saat hämmästellä. Sitten voit vaikka saunan uunin sillä sytyttää, tsi hi =D

  VastaaPoista