perjantai 11. marraskuuta 2011

Silvoplee


HaLo:n Hannamari (ja moni muukin) on hehkuttanu Silvoplee ravintolaa, aivan huipuksi. Lehdistä olen myös lukenu paljon paikasta, joten odotukset olivat korkealla. Ensinnäkin emme meinanneet löytää koko paikkaa ja kävelimme pari kertaa oven edestä ohi. Odotin tietysti hienoja kylttejä ja ikkunoita kadulle, mutta sen sijaan löysimmekin pienen oven, jossa oli pikkuinen kyltti paikasta. Noh, sinne siis mentiin.

Olimme liikkeellä yhden jälkeen ja paikka oli aivan täynnä. Ihmiset istuivat samaan pöytään tuntemettomien kanssa (mikä ei ihan joka ravintolassa mielestäni ole tapana) ja tunnelma oli muutenkin rento ja leppoisa. Janne rakastaa yli kaiken Satu Silvoa näyttelijänä, mutta kasvisruoka ei ole kuulunut miehen ihanteisiin missään vaiheessa. Toisin kävi nyt! Voisin varmaankin menettää mieheni Sadulle ihan sormen räpäytyksessä, niin myyty oli siippanikin ruuasta mitä söimme. Jos vannoutunut lihansyöjä syö mielummin ksavisruokaa kun pihviä, niin ruuan täytyy silloin olla T O D E L L A hyvää! Ja olihan se. Nappasimme myös vehnänoras mehut ruuan päälle, että saadaan hieman voimaa tänään alkaville messuille.


Silvopleesta täytyy vaan todeta, että kyllä ruoka ja tunnelma oli todellakin sanansa ja kehujensa mukainen. SUOSITTELEN!

ps. Paikassa voi helposti bongailla julkkiksiakin...mekin bongattiin kaksi, hi hi...

2 kommenttia:

  1. Oij, Silvoplee on ihana paikka… Voispa syödä sellaisen lounarin joka päivä, jota sieltä saa <3

    VastaaPoista
  2. En ole päässyt pitkään aikaan kommentoimaan komentteja?!

    Silvoplee oli kertakaikkiaan ihana paikka ja tosiaan, tuollaista ruokaa ku saisi edes pari kertaa viikossa. Taitavia ovat he =P

    VastaaPoista