torstai 29. marraskuuta 2012

Nelikätinen hieronta

"Siis mikä?!"oli meikäläisenki ensi kommentti. Vaikka olen itse myös opiskellut ayurvedaa, niin en ollut tällaisesta kuullutkaan, ennen keskustelua Natural Beautyn tyttöjen kanssa.Heidän hoitovalikoimassaan kuitenkin tällainen aarre löytyy ja pakkohan sitä oli kokeilla. Vinkkinä muuten niille, jotka ei meinaa löytää hyvää joululahjaa lähimmilleen, tässä lahja joka ei jätä kylmäksi ja on taatusti monelle uusi ihana kokemus.


Hoito alkaa ihanan lämpimällä yrttijalkakylvyllä ja pienellä jutusteluhetkellä. Sitten päästään hierontapöydälle ja niin kuin nimi kertookin, hoitajia on kaksin kappalein, elikkäs nelin käsin. Hieronta tehdään ayurveda periaatteiden mukaan yhtä aikaa kummallekkin puolen kehoa. Tämä vaatii hierojilta todella paljon harjoittelua, jotta hierontaliikkeet ovat saman aikaisia ja samalla voimakkuudella. Hoitajien pitää olla todella hyvässä harmoniassa keskenään, että hoidosta tulisi täydellinen. Ja aah, miten ihanan täyteläiseltä hoito tuntuukaan! On vaikea kuvailla tunnetta, kun kumpaakin puolta kehosta hierotaan samaan aikaan samanlaisella rytmillä. Se on kuin keho olisi pumpulilla ja untuvilla pehmustetussa pulsaattorikoneessa. Tämä hoito, jos mikä, rentouttaa ja parantaa kehonkäsitystäsi.


Hoito kestää 1h 15min, jonka aikana läpi käydään koko keho. Periaatteessa tässä siis saa 2h 30min hoidon, kun ajatellaan, että kumpaakin puolta käsitellään yhtä aikaa. Ja siltä olo tuntui myös jälkikäteen! Kehossa oli tuntemus, ettei mikään paikka jäänyt uupelolle. Hoitoa voisi siis kuvailla ehkä tehokkaimmaksi hoidoksi, mitä vähään aikaan olen kokenu. Ehdottomasti kokemuksen arvoinen juttu ja tosiaan hyvä lahjaidea lähimmälleen. Tämä hieronta ei kuitenkaan ehkä sovellu sellaiselle ihmiselle, joka ei ole käynyt hoidoissa aikaisemmin tai todella vähän. Hoito on aika voimakas vaikutukseltaan, enkä siis tarkoita hieronta otteen (tai otteiden) lujuutta, vaan esim. aineenvaihdunta vilkastuu todella tehokkaasti. Hintaa hoidolla on 120€ ja sen löytää Natural Beautyn sivuilta nimellä Indian Special. Vaikka tämä neiti on todellakin tottunu käsittelyihin, niin silti olo oli kuin siinnä aijemmin mainitsemassani pulsaattorissa pyörineellä. Ja siis positiivisessa merkityksessä! Alakuvan tukkalookki kertoo hyvin tunnetilaa. Ja tämän jälkeen kannattaa varautua pieneen pöhelöoloon, niin sisäisesti kuin ulkoisessakin habituksessa...


Natural Beautyn tytöille jälleen kerran kiitos siitä, että sain olla hetken aikaa pilvien päällä ja nauttia taivaallisista serenaadeista kehollani! Tämä on sitä arjen luksusta...Love you girls!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti