keskiviikko 31. elokuuta 2011

Heivaa ylimääräiset kemikaalit

Minulla on hyviä uutisia! Kun kaksi samanhenkistä naista löytää toisensa, niin siitä voi syntyä ihan mitä vaan! Näin on päässy käymään minulle ja HaLo- blogin Hannamarille, kun kohtalo meidät yhteen liitti, hihi...

Meidän kummanki elämän arvot ja työelämäkin liikkuu puhtaan, kemikaalittomamman ja alkuperäisemmän elämän äärellä. Meillä on alusta alkaen ollu todella mielenkiintoisia ja intensiivisiä keskusteluja ja ystävyytemme on päässyt syventymään. Aloimme miettiä, että miksei me jaettais tätä hyvää ideoitia muillekkin ja siitä lähti liikkeelle uusien iltamien suunnittelu. Liikumme otsikon ja ajatuksen Heivaa ylimääräiset kemikaalit alla. Tässäpäs siis meidän aivottelujemme tuloksia, joista poikii toivottavasti todella mielenkiintoisia ja tykättyjä tapahtumia...

Puhdas iho- kosmetiikkaluento
17. syyskuuta 2011 · 11:00 - 14:00


Ensimmäisessä illassa käsitellään ulkoista ihonhoitoa ja sitä, miksi valita fiksummin. Luennolla vastataan kattavasti mm. seuraaviin kysymyksiin:

• Päivittäisen kosmetiikan kemikaalit
• Mikä ihmeen INCI-lista?
• Ovatko apteekkituotteet parempia kuin markettituotteet?
• Kosmetiikan 5 pahinta myrkkyroistoa
• Onko luonnon-, ja luomukosmetiikalla eroa?
• Mitä kemikaalikosmetiikan tilalle — luomukosmetiikasta löytyy oivat haastajat!

Illan aikana kerromme omakohtaisia kokemuksiamme luomukosmetiikkaan siirtymisestä ja siitä, miksi teimme niin. Pääsette myös hiplailemaan luomukosmetiikkatuotteita, jotka ovat meidän omassa päivittäisessä käytössämme ja saatte listan paikallisista-, ja nettikaupoista, joista itse tuotteemme tilaamme.

Virallinen osuus on klo 11-14, mutta olemme varanneet runsaasti aikaa luennon jälkeen, jotta voimme keskustella ja saatte tulla kyselemään mieltänne askarruttavista asioista!

Jokaisen luentolipun hinta on 45 € ja siihen sisältyy yksi tuore superfood-smoothie (arvo 7 €) sekä sähköinen materiaali. Luentolipulla saat alennusta myös useista paikallisista luomukosmetiikkaa myyvistä liikkeistä (lista tulee myöhemmin). Maksu hoidetaan käteisellä luentopäivänä.

Tervetuloa hakemaan vinkkejä, kyselemään ja oppimaan siitä, miten viedä asiat käytännön tasolle — kemikaalittomasti! ♥

Iltaan kannattaa ottaa mukaan muistiinpanovälineet. Ilmoittautumiset osoitteeseen halonloota [at] hotmail.com 14.9 mennessä. Kannattaa olla nopea, sillä paikkoja on rajoitettu määrä!
Tällä lähdetään liikkeelle, mutta eihän me pelkästään kosmetiikkaan tyydytä! Lisää seuraa...

Toisessa luennossa käydään läpi ruokavalion merkitystä ihon kunnolle, käytännöllisten ja jopa hifistelevien vinkkien kautta. Luennon lopuksi valmistetaan ihoa hellivä raw food/kasvisruokamenu pää-, ja jälkiruokineen, jotta vinkkejä pääsee soveltamaan heti käytännössä!

Kolmas luento käsittelee arjen kemikaaleja, joita on sen tsiljoona erilaista. Mitkä ovat haitallisimpia ja mistä aloittaa? Käsittelyyn pääsevät pesuaineet, tekstiilit, lasten lelut/tuttipullot/vaunut, siteet ja paljon muuta!


Levitämme siis syksyn aikana luomun ja kemikaalittomamman elämäntavan sanomaa. Jos haluat omalle paikkakunnallesi luentoja, niin ehdota ihmeessä. Ensin aloitamme Rovaniemeltä , mutta alustavasti on iltamia sovittu myös jo Kuusamoon ja Oulun suuntaan.

Heivaa ylimääräiset kemikaalit löytyy myös facebookista . Siellä voi tarkemmin seurata aikatauluja ja tietysti käydä myös kommentoimassa ja jakamassa ajatuksia.

Puhdas iho- kosmetiikkaluento löytyy myös facebook tapahtumana .

Tervetuloa mukaan!!!

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin hyvältä! Teillä on selvästi tiedossa mahtavia päiviä, jatkakaa samaan malliin!
  :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon Mustikkatyttö =) Ihanaa palautetta luentosarjan järjestämisestä ollaan tähän asti saatukki. Ilmeisesti nämä asiat siis kiinostavat muitaki, kun vaan meitä ;) Tällainen vastaanotto on kyllä ihanan inspiroiva ja kannustava.

  VastaaPoista
 3. voi ei, ei voi olla totta! olen hermona odottanut koska tulee luentoja liittyen luonnonkosmetiikkaan, koska nyt on ollut jonkin verran ravintoon liittyviä iltoja (mm. Terveeks herkutellen..) tää on just sitä mikä mulla kiinnostaa aivan älyttömästi! MUTTA!! tuolloin olen Rovalan Raakaravintokurssilla, mikä "huono" tuuri! tulen kyllä ehdottomasti muille kursseille sitten.

  ps. voitteko kertoa blogeihinne aiheista, mitä luennolla oli!

  terv. luennon missaamisesta hyvin pettynyt mutta innokas luomu-tyttönen

  VastaaPoista
 4. innokas luomutytteli ;): jos kiinostusta riittää, niin varmaankin pidämme luennon uudemman kerran. Riippuu siis kysynnästä. Valitettavasti meidän oli pakko laittaa luento samalle viikonlopulle Mean kanssa, kun mikään muu päivä ei sopinu kalenteriin. Toivottavasti pääset silti seuraaville luennoillemme, joista lisätietoa löytyy tuolta Heivaa ylimääräiset kemikaalit!- facebookryhmästä. Eiköhän sitä jotakin kuiten kirjotella näissä blogeissaki =)Kiitos kommentista!

  VastaaPoista
 5. "rukoilen" että kysyntää tulee ja pidätte uusinnan luennosta, harmittaa niin pirusti. (hih, olisin perunut rovalan kurssin mutta siihen on niin vähän aikaa että ei olisi oikein onnistunut..)

  mutta, jatkakaa samaan malliin ja on aivan uberhyvä, että järjestätte tällaisia! :)

  VastaaPoista